POSLE ŠOKA U ZAGREBU: Duško Ivanović otkrio razloge NEOČEKIVANOG poraza!

Autor:

Sport

05.03.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan je bio crnogorski stručnjak.

POSLE ŠOKA U ZAGREBU: Duško Ivanović otkrio razloge NEOČEKIVANOG poraza!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su neuspeh u Zagrebu, pošto su poraženi od ekipe Cibone sa 85:81.

Nakon duela u glavnom gradu Hrvatske oglasio se i Duško Ivanović, trener crveno-belih, koji je otkrio šta je sve pošlo po zlu u dvorani "Krešimir Ćosić".

- Čestitam Ciboni, imali su više želje, borili su se više nego mi, njihov pristup igri je bio bolji nego naš. Crvena zvezda ne može ovako da igra, ovo je nedopustivo. Ne umanjujem uspeh Cibone, odigrali su izvanredno sa puno samopouzdanja, a mi smo, pored toga što smo imali veću prednosti igrali bez strpljenja i ispustili utakmicu - rekao je Duško Ivanović.

Foto: KK Cibona/Marin Sušić

Duško Ivanović posle poraza u Zagrebu

Dodao je da je pristup meču ipak glavni razlog neuspeha.

- Nije nas poremetila Cibona, mi smo sami poremećeni bili od početka do kraja. Pristup nije bio onakav kakav treba da bude - dodao je Ivanović.

Posle ovog poraza, Crvena zvezda je sebi dodatno zakomplikovala situaciju u borbi za prvo mesto na tabeli AdmiralBet ABA lige, pošto sada imaju skor od 17 pobeda i dva neuspeha, baš kao i njihov najveći rival Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading