IVANOVIĆ UPOZORAVA: Moramo ozbiljno da odigramo uutakmicu u Zagrebu

Autor:

Sport

04.03.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih se obratio javnosti pred meč sa Cibonom.

IVANOVIĆ UPOZORAVA: Moramo ozbiljno da odigramo uutakmicu u Zagrebu

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju gostuju ekipi Cibone u okviru 20. kola  Admiralbet ABA lige.

- Ekipa Cibone odigrala je nekoliko zaista dobrih utakmica ove sezone. Niti nas zavarava rezultat prve utakmice, niti njihova pozicija na tabeli, to je tim u kome igra nekoliko vrlo talentovanih mladih igrača, ali i nekoliko njih koji imaju dosta iskustva na ovom nivou takmičenja u ABA ligi. Moramo ozbiljno da odigramo ovu utakmicu, i da do kraja meča održimo koncentraciju kako bi u dobrom raspoloženju dočekali duplo kolo Evrolige, ali i održali poziciju na tabeli ABA lige - rekao je Ivanović

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Bek Crvene zvezde Stefan Lazarević dodao je da njegova ekipa mora da opravda ulogu favorita na terenu.

- Ozbiljno pristupamo ovoj utakmici, jesmo favoriti, ali to moramo da opravdamo na parketu. Važan meč za nas, jer želimo da zadržimo prvo mesto ali i nakon pobede u dobroj atmosferi dočekamo duplo kolo EL. Neće biti opuštanja, jer Cibona ima svoj kvalitet nekoliko vrlo iskusnih, ali i mladih talentovanih igrača i odigraće ovaj meč bez pritiska. Svakako idemo na pobedu - istakao je Lazarević.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Lazarević

Meč će biti na programu od 15:30.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugom mestu tavele regionalnog takmičenja sa skorom 17-1, dok su "cibosi" na desetoj poziciji sa sedam trijumfa i 12 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading