BRUTALNI NEMANJA NEDOVIĆ! Košarkaš Zvezde ODUVAO konkurenciju!

Autor:

Sport

21.02.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je do više nego zaslužene nagrade.

BRUTALNI NEMANJA NEDOVIĆ! Košarkaš Zvezde ODUVAO konkurenciju!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović sa igračima Zvezde

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović nagrađen je za brutalne partije koje je pružao tokom februara u Admiralbet ABA ligi.

On je dobio MVP titulu kao najboji igrač ovaj mesec, a njegov učinak je bio zaista fenomenalan!

Zvezda je u februaru odigrala samo dve utakmice, protiv Igokee i Zadra, a Nedović je u proseku beležio 24,5 poena i nosio je tim ka pobedama.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović protiv Partizana na Kupu Koraća

 

Što se tiče mojih ličnih nastupa, nema neke tajne. Jednostavno, vredno radim i osećam se dobro i fizički i psihički. Naš cilj je da postanemo šampioni ABA lige i zadovoljni smo trenutnom pozicijom na tabeli - rekao je Nedović i dodao:

Međutim, nema opuštanja. jedva čekamo utakmicu protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani koja može da bude ključna, kao i gostovanje Partizanu gde treba da zadržimo +16 iz prvog meča.

Nedović je sjajan bio i na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća koji je Zvezda osvojila, a naredni meč u Admiralbet ABA ligi biće gostovanje Ciboni 5. marta. Pre toga, Zvezdu čekaju utakmice sa Albom i Bajernom u Evroligi gde će tim sa Malog Kalemegdana pokušati da uhvati poslednji voz za top osam fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading