ŠOK POSLE TITULE U DUBAIJU: Danil Medvedev U SUZAMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusi napravili "rusvaj" na Bliskom Istoku.

ŠOK POSLE TITULE U DUBAIJU: Danil Medvedev U SUZAMA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Emotivne scene viđene su na Centralnom terenu Dubaija, nakon što je Danil Medvedev stigao do treće vezane titule za samo tri nedelje. Moskovljanin je deklasirao Andreja Rubljova u ruskom finalu, a sunarodnik mu je uputio niz prelepih reči, koje su gotovo rasplakale bivšeg svetskog broja 1.

Sjajni mečevi, pobede, ali me je u finalu Danil uništio. Ne znam kako je uspeo to, uzeo sam samo četiri gema. Osvojio je tri titule zaredom na sjajan način - rekao je Rubljov, a onda je dodao:

- Mislim da Danilu ovo nikada nisam rekao uživo. Ti si pravi šampion, inspiracija, mnogo te poštujem. Znamo se od kad smo bili deca. Nije imao finansijsku pomoć, ali nikada se zbog toga nije žalio. Radio je naporno, napredovao. Uvek je verovao u sebe i vidite šta je napravio - kazao je Rubljov.

 

 

Medvedev je sve to pažljivo slušao i simulirao plakanje, brišući "suze", a podsetimo da je u petak naneo prvi poraz najboljem teniseru u istoriji Novaku Đokoviću u 2023. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading