MEDVEDEV POKAZAO VELIČINU! Đoković može samo da mu skine kapu: Kakve reči Rusa posle plasmana u finale Dubaija!

Autor:

Sport

03.03.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džentlmenski potez asa iz Moskve posle sjajne igre u polufinalu.

MEDVEDEV POKAZAO VELIČINU! Đoković može samo da mu skine kapu: Kakve reči Rusa posle plasmana u finale Dubaija!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev slavi pobedu u Dubaiju

Ruski teniser Danil Medvedev izrazio je zadovoljstvo svojom partijom u polufinalu Dubaija, u kome je sa turnira iz serije 500 eliminisao najboljeg igrača u istoriji tenisa Novaka Đokovića.

Moskovljanin je podvukao da je najvažnije da se vratio u pravu formu, posle turbulentnog početka sezone, a u subotnjem finalu juri treću titulu u poslednje tri nedelje.

Znao sam da moram da igram najbolji tenis, nadao sam se da on to neće uraditi i da će mi ta kombinacija doneti pobedu. Čak i kada igrate najbolje protiv njega, niste sigurni da možete da pobedite. Drago mi je što sam uspeo da zadržim formu i da je održim tokom turnira. U drugom setu sam bio u situaciji gde sam mogao da ispustim taj brejk, ali sam srećan što sam uspeo da zadržim tu prednost - odao je priznanje svom velikom prijatelju finalista Dubaija, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev ukazao poštovanje Đokoviću posle trijumfa u Dubaiju

Osećao sam se sjajno pre ovog meča, ali se sada lošije osećam. Video sam da on nije srećan što se mnogo znoji, nisam bio ni ja, ali ovo su posebni uslovi, moramo da se naviknemo.

Uoči ruskog finala u koje se plasirao i Andrej Rubljov, Danil je apostrofirao da "sve drži u svojim rukama".

Trenutno igram dobro, to je najbitnije. Znam da je Rubljov igrao dobro, ali da je u prethodnoj rundi protivnik imao pet meč lopti. Već smo igrali jedan protiv drugog, videćemo kako će to izgledati sutra - zaključio je Medvedev.

Meč za pehar i 500 ATP bodova na programu je prvog dana vikenda od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Naslov i tekst jedna velika 0

04.03.2023 16:15

Glupost tesks