ODLIČNA PARTIJA ZA OVAJ DEO PRIPREMA: Do početka prvenstva će treneri to uklopiti još bolje!

Autor:

Sport

05.03.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno 20 dana ostalo je početka drugog dela prvenstva.

ODLIČNA PARTIJA ZA OVAJ DEO PRIPREMA: Do početka prvenstva će treneri to uklopiti još bolje!

Foto: FK Polet Vitoševac

I dok su mnoge niže lige u Srbiji krenule sa prolećnim delom prvenstva, to nije slučaj kada je reč o opštinskim rangovima takmičenja. U većini slučajeva krajem marta, i početkom aprila zakotrljaće se lopta i kod njih.

Republika

Dobro vreme i već duža pauza "naterala" je timove da među sobom igraju prijateljske susrete kako bi što spremniji ušli u nastavak sezone.

Danas je u Vitoševcu odigrana kontrolna utakmica između domaćeg Poleta i gostujućeg sastava Vukašinovac. Oba tima su dugogodišnji članovi Opštinske lige Aleksinac.

Polet je na zimsku pauzu otišao kao jesenji prvak, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca. Sa druge strane ekipa Vukašinovac je sa 14 bodova na deobi osme pozicije na tabeli.

Ekipa Poleta je već odigrala jedan prijateljski susret ove godine, pa je u dosta boljoj formi ušla u ovu utakmicu što se i videlo.

U veoma ofanzivnom meču, sa dosta prilika na protivničkoj polovini slavio je jesenji lider na tabeli.

Pokušavali su igrači Vukašinovca visokim presingom da iznenade protivnika, ali im to nije donelo željeni cilj. Polet je na kraju slavio rezultatom 4:1.

Iz uprave Poleta su posle meča za naš portal poručili:

- Ovo je naša druga kontrolna utakmica za ovaj period, već se na neki način vidi kako bi želeli da igramo u nastavku prvenstva. Zadovoljni smo kako smo sklopili igrački kadar, prvi smo na tabeli i potrudićemo se da tamo i ostanemo do kraja takmičenja. 

U sledeća dve nedelje klubovi će odigrati još nekoliko prijateljskih mečeva kako bi treneri pre svega videli koji od igrača mogu da odgovore najbolje zadacima koji im oni postavljaju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading