REZULTAT JE U DRUGOM PLANU: Generalna proba pred nastavak prvenstva uspešna za oba trenera!

Autor:

Sport

05.03.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je to što se tiče priprema, sledeće nedelje kreću takmičarski mečevi.

REZULTAT JE U DRUGOM PLANU: Generalna proba pred nastavak prvenstva uspešna za oba trenera!

Foto: FK Torpedo 1924 Tabanović

Danas je u Tabanoviću odigran susret između domaćeg tima Torpeda i Dobrave iz Žabara, za obe ekipe ovo je generalna proba pred nastavak prvenstva koji je zakazan za sledeći vikend.

Republika

Oba tima takmiče se u međuopštinskom rangu, ali u različitim grupama. Torpedo je član Međuopštinske lige Mačva i na zimsku pauzu su otišli sa pretposlednje pozicije na tabeli. Sa druge strane, sastav Dobrave takmiči se u grupi Pocerina i posle jesenjeg dela prvenstva zauzimaju sedmo mesto.

Domaći tim je u ovaj susret ušao sa nešto izmenjenom sastavu, kako po imenima igrača tako i po pozicijama na kojima su u prethodnom periodu nastupali.

Za vreme prvog poluvremena vodila se velika bitka na sredini terena, pokušavali su igrači oba tima da se dokažu trenerima kako bi osigurali startnu poziciju sledećeg vikenda na otvaranju prolećnog dela. Ipak, posle 45 minuta na pauzu se otišlo bez lopti u mrežama na obe strane.

U nastavku meča viđena je nešto otvorenija igra, obraćala se pažnja na odbranu svog gola, ali su igrači bili fokusirani više da se zatrese mreža protivnika.

Jedini gol viđen je u 62. minutu kada je Branko Pantelić na odličnu asistenciju Miodraga Ivanovića savladao golmana Dobrave. 

Može se reći da su oba trenera posle 90 minuta zadovoljni viđenom u generalnoj probi, dobro je poznata floskula da su igračima "noge teške" i da svi sa nestrpljenjem čekaju početak prolećnog dela prvenstva.

Ekipu Torpeda u prvom kolu nastavka lige očekuje komšijski derbi u Mačvanskom Pričinoviću. Dobrava u 14. kolu šampionata gostuje u Mišaru.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading