NEDOSTACI IZ PRVOG DELA SU POKRIVENI: Verovatno najmlađi sastav u ligi će na proleće pokušati da izbori opstanak!

Autor:

Sport

05.03.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački kadar je sklopljen, sada je vreme za ono pravo.

NEDOSTACI IZ PRVOG DELA SU POKRIVENI: Verovatno najmlađi sastav u ligi će na proleće pokušati da izbori opstanak!

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Vreme je da Sloga zablista

U upravi kluba iz Jovanovca svi su za vreme zimske pauze uložili velike napore kako bi na proleće osigurali opstanak u ligi. Niko nije očekivao da će Sloga posle ulaska u Nišavsku okružnu ligu, na zimsku pauzu držati "fenjer".

Republika

Veliki broj novajlija obukao je dres Sloge u zimskom prelaznom roku, uprava kluba je pre par dana objavila da je dolaskom Filipa Mladenovića (16) i zvanično sklopljen igrački kadar za prolećnu misiju zvanu opstanak.

Dolaskom Mladenovića nastavljena je praksa dovođenja igrača koji su u rasponu od 16 do 21 godine. Po nekim statistikama koje vode ljudi iz kluba, sastav Sloge će na proleće biti jedan od najmlađih u svim okružnim rangovima u Srbiji, pa možda i preko toga.

Povodom predstojećih bitki za opstanak u ligi, iz redova Sloge poručuju:

- Mislimo da smo odradili odličan posao za vreme zimske pauze, ojačali smo sve linije tima. Cilj je opstanak i iz tog razloga je dosta novih igrača došlo u naše redove. U nekim utakmicama tokom jesenjeg dela nismo imali sreće, u situacijama kada se lomi meč pravili smo greške koje su nas skupo koštale. Po nekim našim procenama loši rezultati iz prvog dela su najviše iz razloga nedostatka kvalitetnog napadača u samom vrhu. Dosta šansi smo stvarali pri nerešenom rezultati, ali iste nisu realizovano. Dolaskom Belića nadamo se da ćemo taj aspekat igre dosta popraviti.

Ekipa Sloge se vredno priprema za nastavak sezone koji je zakazan za sledeću nedelju. U prvom kolu prolećnog dela prvenstva u Jovanovac stiže drugoplasirani sastav iz Radevca. U prvom susretu ova dva tima slavio je Polet minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading