CILJ JE ŠTO BOLJI PLASMAN NA KRAJU SEZONE: U tim planovima Borcu se priključilo devet novih igrača!

Autor:

Sport

03.03.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duži period ekipa se takmiči u rangu u kojem se trenutno nalazi.

CILJ JE ŠTO BOLJI PLASMAN NA KRAJU SEZONE: U tim planovima Borcu se priključilo devet novih igrača!

Foto: FK Borac Rakovac

Posle prvog dela sezone Druge novosadske lige tabela je po bodovima "podeljena" na dve celine.

Republika

Donji deo predvodi Borac sa 18 bodova koji su bili dovoljni za osmu poziciju na tabeli. Sedmoplasirani tim iz Mošorina udaljen je osam bodova. Sastav iz Rakovca je prvi deo sezone odigrao po principu toplo-hladno što je u velikoj meri uticalo na bodovni saldo. Pet pobeda, tri nerešena ishoda i šest poraza zabeležili su igrači posle jesenjeg dela šampionata.

Uprava kluba je za vreme zimskog prelaznog roka izvršila određene izmene kod igračkog kadra. Dres Borca razdužili su Marko Prolić, Kamenko Papić, Radomir Vukotić i Aleksa Dimitrijević.

Što se tiče novajlija, dogovoren je dolazak devet igrača koji se zajedno sa ostatkom tima uveliko spremaju za prolećni deo prvenstva. Stojan Vojnović, Mile Marijanac, Branislav Čogić, Milan Karadeglić, Stefan Kitić, Marko Čanir, Rade Kerlec, Miloš Lukić i Duško Vejić obukli su dres tima iz Rakovca. 

Do početka prvenstva trener Borca će imati zadatak da uklopi novajlije u već postojeći igrački kadar i da se sve to uigra do početka prolećnog dela prvenstva.

Borac drugi deo sezone otvara na gostovanju ekipi Železničara koju su u prvom susretu pred svojim navijačima savladali rezultatom 3:0. 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading