EKIPA SE UVELIKO SPREMA ZA PROLEĆNU PREMIJERU: Spisak igrača za nastavak prvenstva broji čak 11 novih imena!

Autor:

Sport

02.03.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa dosta novih igrača ekipa će probati da izbori opstanak u zonskom rangu.

EKIPA SE UVELIKO SPREMA ZA PROLEĆNU PREMIJERU: Spisak igrača za nastavak prvenstva broji čak 11 novih imena!

Foto: FK Alakince

Ekipa Alakince u debitanskoj sezoni u Zoni Jug, pre tri godine završila je takmičenje na drugoj poziciji na tabeli.

Republika

Prošle godine na kraju bili su 11. na tabeli, ove godine ekipa će se boriti za opstanak u ligi. Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 2-2-11 što je bilo dovoljno za 15. poziciju. Prvi tim iznad zone ispadanja ima 13 bodova. 

Uprava kluba je za vreme zimske pauze radila bez odmora, deset novih igrača obuklo je dres ekipe iz Surdulice. Luka Nikolić je stigao iz Dinama (Vranje), Dušan Stanković, Stevica Dinov i Aleksadnar Zaharijev su u prethodnom periodu nastupali za Mladost (Bosilegrad), Aleksa Trajković i Živković stigli su iz ekipe Morave (Vladičin Han), Dušan Arizanović, Bogdan Trajković, Veselin velinović i Veljko Stanojević stigli su iz redova superligašaka iz Surdulice. Milan Ignjatović spada u grupu povratnika, on je u prethodnom periodu nastupao za Proleter iz Donje Vrežine.

Pored dolazaka, bilo je i razduživanja dresa ekipe. Nikola Dobrić, Nikola Mladenov i Srećko Stojković će u predstojećem periodu braniti boje Čelika iz Belog Polja, dok će Veljko Pešić karijeru nastaviti u redovina Južne Pruge (Stubal).

Sigurna zona je po trenutnom stanju na tabeli udaljena pet bodova, pred igračima je 15 mečeva u kojima će težiti ka što boljim rezultatima kojima bi zadržali status u ligi.

Ekipa kroz treninge i kontrolne utakmice brusi formu za nastavak prvenstva koji je zakazan za drugu nedelju marta. U prvom kolu ekipa iz Surdulice gostuje lideru na tabeli, u prvom susretu sastav Žitorađe je na gostovanju slavio sa 4:2.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading