UPRAVA KLUBA OJAČALA IGRAČKI KADAR: Pet novih imena na spisku igrača za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

03.03.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partijama na proleće pokušaće da izbore poziciju koja bi ih vratila u viši rang.

UPRAVA KLUBA OJAČALA IGRAČKI KADAR: Pet novih imena na spisku igrača za nastavak prvenstva!

Foto: FK Vitorul Straža

Prošlogodišnji član Druge južnobanatske lige (grupa Istok) se nije baš najbolje snašao u opštinskom rangu, ali je i dalje u igri za najviši plasman.

Republika

Vitorul je na zimsku pauzu otišao sa četvrte pozicije na tabeli na kojoj se nalaze sa 13 bodova. Prvoplasirani tim Banata ima samo tri više, u nastavku prvenstva vodiće se velika bitka između prva četiri sastava za poziciju koja vodi u viši rang. 

Uprava kluba je na startu prelaznog roka predstavila Davora Miljkovića kao prvog novajliju. Do početka priprema dres Vitorula obuklo je još četiri nova igrača.

Adrian Božin (18) se posle šest meseci provedenih u redovima ekipe Potporanj vraća u Vitorul. Reč je o veoma mladom i talentovanom igraču koji tek treba da pokaže svoj pun potencijal.

David Božin (20) se kao i Adrian posle istog perioda vraća u tim iz Straže. Od dolaska Božina u klubu dosta očekuju, imajući u vidu da su već mogli da se uvere sa njegovim kvaliteta na terenu.

Četvrti novajlija u redovima Vitorula je Goran Đorđević (30). Radi se o iskusnom igraču koji je proteklih godinu i po dana branio boje Borca iz Vračev Gaja. 

Uprava kluba je prelazni rok zatvorila dogovrenom saradnjom sa Petrom Grujićem (22). Petar je u prethodnom periodu nastupao za ekipu Pobede (Parta), igrao je još i za Ševac (Kusić), Polet (Izbište) i Karaš iz Jasenova u kojem je i krenuo sa fudbalom.

Proteklog vikenda ekipa je započela sa pripremama za nastavak prvenstva. Prvom treningu odazvalo se 11 igrača, uz opravdanje svih odustutnih koji su izostali zbog privatnih obaveza i posla.

Vitorul prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Vojvodine na svom terenu. U prvom duelu u Crvenoj Crkvi slavio je domaći sastav rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading