MISTERIJA TRAGIČNE SMRTI PEVAČA! Naložena OBDUKCIJA, svima je nejasna jedna stvar!

Autor:

Zabava

08.03.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vuković poginuo je kod Dobanovačke petlje, a nikome nije jasno šta je tražio na tom putu.

MISTERIJA TRAGIČNE SMRTI PEVAČA! Naložena OBDUKCIJA, svima je nejasna jedna stvar!

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Pevač Nemanja Vuković tragično je nastradao u nesreći koja se dogodila na auto-putu Šid-Beograd na Dobanovačkoj petlji, a njegova smrt je velika misterija.

Naime, on je tu noć udario u zaštitnu ogradu nakon čega je izašao iz automobila i krenuo da prelazi put kada ga je pokosio autobus i usmrtio na licu mesta. Ono što nikome nije jasno jeste zašto je išao tu noć u tom pravu kada je trebalo da bude kod kuće u Beogradu.

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Nemanja Vuković tragično nastradao

- I dalje nije poznato zbog čega je išao u pravcu Dobanovaca, a još manje zašto je pretrčavao auto-put. On je tokom vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. On je izašao iz vozila, a preko puta u drugoj traci je bio policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije - priča sagovornik za Kurir i dodaje:

Foto: printscreen/instagram.com/nemanjavukovicc

Nemanja Vuković poginuo

- Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državnjanin Ukrajine, biće podneta krivična prijava. Nadležno tužilaštvo je obavešteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tela i sva ostala dodatna veštačenja koja će pomoći u istrazi. O slučaju pogibije mladog pevača obavešteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna veštačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading