SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Zvezda Sitija vitlala POLNIM ORGANOM i NAPALA devojku usred kluba! Isplivao snimak, preti mu DUGA ROBIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve to uspeo je da zaboravi da plati račun.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Zvezda Sitija vitlala POLNIM ORGANOM i NAPALA devojku usred kluba! Isplivao snimak, preti mu DUGA ROBIJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Kajl Voker

Fudbaler Mančester sitija i zvezda koja igra i za reprezentaciju Engleske, Kajl Voker, suočava se sa zatvorskom kaznom od čak dve godine!

Voker je snimljen kako u jednom noćnom klubu u Mančesteru, vidno pijan, proslavljajući pobedu protiv Njukasla, pravi haos.

On je bio u društvu prijatelja, a u jednom trenutku skinuo je gaće i devojci pored njega pokazao polni organ. Možda bi Voker prošao nekažnjeno da tabloid "San" nije stigao u posed ovog snimka i priču plasirao u javnost!

 

 

Identitet devojaka sa snimka je poznat policiji, ali nije objavljen u javnosti, te nije poznato da li je ona podnela tužbu protiv fudbalera. Voker je napustio bar sa svojim društvom posle sat i po, da bi ga osoblje ponovo pozvalo jer nije platio račun od 250 funti. Vratio se, regulisao je obaveze, te je ponovo napustio "mesto zločina".

Prema engleskom zakonu, Kajl Voker za ovakvo ponašanje može dobiti i do dve godine zatvora, te će se naći u velikom problemu. Čeka se i reakcija kluba i videćemo kakvu će kaznu Mančester siti spremiti za sve ovo.

 

 

Ovo nije prvi incident koji je Voker napravio tokom karijere, niti je prvi put da se našao u centru pažnje javnosti. Njega je supruga napustila pošto je otkriveno da je imao aferu sa TV zvezdom, a ona mu se vratila 2019. godine, a zatim ga je ponovo ostavila kada je manekenka Lorin Gudman otkrila da nosi Vokerovo dete.

Tokom izolacije zbog koronavirusa u zimu 2020. organizovao je zabavu u svom stanu sa prostitutkama, a u junu iste godine zaprosio je Eni Kilner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading