HALAND KAO DUŠKO DUGOUŠKO: Evo zašto je Norvežanin NAJBOLJI napadač sveta!

Autor:

Sport

18.02.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna navika mu očigledno pomaže u tome.

HALAND KAO DUŠKO DUGOUŠKO: Evo zašto je Norvežanin NAJBOLJI napadač sveta!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Erling Haland, napadač Mančester sitija, je svakako fudbaler koji je obeležio dosadašnji deo sezone.

Sjajni Norvežanin je ove godine postigao već 26 pogodaka za "građane", uz četiri upisane asistencije, pa je legitimno što se smatra za jednog od glavnih favorita da na kraju godine osvoji nagradu "Zlatna lopta". Sada su engleski mediji shvatili i šta je razlog fenomenalnih igara ovog golgetera.

Naime, oni su primetili da Haland nije samo mašina za postizanje golova, već i za jedenje šargarepa.

Nekoliko puta je ovaj sjajni napadač uhvaćen sa šargarepom u ustima, čak i dok se vozi autmobilom, ili dok potpisuje autograme, pa britanski "Sun" zaključuje da je upravo to razlog zašto je Haland nezaustavljiv na terenu.

O tome je svojevremeno svedočio i Džošua King, bivši napadač Votforda i Evertona, koji sa Halandom deli svlačionicu u norveškoj reprezentaciji.

- Jede kao medved. Nikad nisam video da neko jede toliko kao on - izjavio je King u jednom podkastu.

Sam Haland je nedavno izjavio da je ishrana jedna od ključnih stvari svakog sportiste, a priznao je da dosta često jede hranu lokalnih mesara, kao i da njegova ishrana uključuje govedinu, ali i komade jetre.

Kako god, Haland je ove sezone totalno nezaustavljiv, pa se možda još neki fudbaleri okrenu jedenju šargarepa, ukoliko budu želeli ovakve rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading