MALO GOLOVA, MNOGO IZNENAĐENJA: Sramni Čelsi se ponovo BRUKAO, Kris Vud ZALEDIO Pepov Siti!

Autor:

Sport

18.02.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slabo popodne u Premijer ligi.

MALO GOLOVA, MNOGO IZNENAĐENJA: Sramni Čelsi se ponovo BRUKAO, Kris Vud ZALEDIO Pepov Siti!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Čelsija i Sautemptona

Od 16 časova odigrano je šest mečeva u okviru 24. kola Premijer lige, a videli smo samo devet golova.

Mančester siti je pre nekoliko dana srušio Arsenal u gostima i vratio se na čelo tabele, ali je sada doživeo šoktantan kiks na gostovanju Notingem Forestu pošto je bilo 1:1.

Građani su dominirali tokom većeg dela meča, a konačno su otpor domaćina slomili u 41. minutu pogotkom Bernarda Silve na asistenciju Džeka Griliša.

Nastavio je Siti sa dominacijom u nastavku, Erling Haland je dva puta u istom napadu promašio prazan gol, a bilo je tu još pregršt propuštenih šansi gostiju.

Kao što to često biva u fudbalu, stigla je surova kazna. Notingem je izveo sjajan napad, Morgan Gibs-Vajt je asistirao, a rezervista Kris Vud pogodio za 1:1 u 84. minutu. Do kraja meča promena nije bilo, pa Siti ima dva boda manje i utakmicu više od prvoplasiranog Arsenala.

 

 

Čelsi je nastavio sa katastrofalnim partijama ove sezone, pa je na domaćem terenu sa 1:0 izgubio od najgoreg tima lige, Sautemptona.

Jedini gol postigao je čudesni Džejms Vord Praus iz slobodnog udarca u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Čelsi je u nastavku opsedao gol gostiju, uputio je čak 11 šuteva, ali do gola nije mogao, pa su "sveci" odneli veliku pobedu.

 

 

U preostalim mečevima Everton je sa 1:0 bio bolji od Lidsa, Fulam je u gostima istim rezultatom, bez Aleksandra Mitrovića, savladao Brajton, kao i Bornmut, koji je bio bolji od Vulverhemptona na Molinjuu. Nerešeno je bilo u Londonu gde su Brentford i Kristal Palas u malom gradkom derbiju odigrali 1:1.

Od 18:30 na programu je poslednji meč dana, a u njemu će se sastati Njukasl i Liverpul.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading