SPEKTAKL U BIRMINGEMU: Arsenal se VRATIO IZ MRTVIH i u nadoknadi SRUŠIO Aston Vilu za čelo tabele! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tobdžije" su konačno prekinule seriju neuspeha.

SPEKTAKL U BIRMINGEMU: Arsenal se VRATIO IZ MRTVIH i u nadoknadi SRUŠIO Aston Vilu za čelo tabele! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala slave pogodak

Fudbaleri Arsenala pobedili su ekipu Aston Vile sa 4:2 (1:2) u prvom meču subotnjem programa Premijer lige.

Videli smo atomski fudbal na Vila parku, domaćin je dva puta vodio, ali su u drugom delu igre posustali, pa je Arsenal upisao izuzetno tri boda u borbi za titulu u Engleskoj.

Festival golova je počeo već u 5. minutu, kada je Oli Votkins pogodio na dodavanje Metija Keša. Ipak, radost domaćina je trajala samo 11 minuta, pošto Bukajo Saka postiže novi gol u ovoj sezoni i poravnava na 1:1.

Ipak, to nije bilo sve u prvom poluvremenu, pošto je prvi gol u sezoni postigao Filipe Kutinjo i na taj način doveo svoj tim u novu prednost. Rezultatom 2:1 se i otišlo na predah.

U nastavku smo videli konstantne napade izabranika Mikela Artete, a izjednačenje je stiglo u 61. minutu, kada je Zinčenko sjajno šutirao i matirao Emilijana Martineza.

Arsenal je nastavio da napada, ali do gola nisu stizali. Kada se činilo da će rezultat ostati 2:2 i da će se nastaviti neslavan niz tima iz Londona, došlo je do šoka u Birmingemu. 

Žoržinjo je šutirao u 93. minutu, lopta je pogodila prečku, a zatim se od glave Martineza odbila u mrežu za veliko slavlje "tobdžija". Konačan rezultat je u 98. minutu postavio Gabrijel Martineli.

Ovom pobedom se Arsenal ponovo vratio na čelo tabele, pošto trenutno imaju isti broj bodova kao i Mančester siti, koji od 16 časova gostuje ekipi Notingem Foresta.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading