GENERALKA JE USPELA: "Građevinari" se isprsili pred superligašem - Rad je spreman za nastavak sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.02.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestoj kontrolnoj utakmici tokom zimske pauze, ostvaren je treći trijumf.

GENERALKA JE USPELA: "Građevinari" se isprsili pred superligašem - Rad je spreman za nastavak sezone!

Foto: Instagram.com/unitedforce.1987

Pre dvadesetak dana ekipa Rada je odgirala svoj prvi kontrolni susret tokom zimskih priprema. Tada su na Bulbulderu savladali lidera beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ekipu Zvezdare rezultatom 3:1. Kako su započeli pripreme, tako su ih i okončali, pobedom.

 

Pored navedenog susreta protiv "bulki", ekipa sa Banjice je tokom zimskih priprema savladala borčanski BSK 6:0, remizirali su sa novosadskim Kabelom 1:1, a poraze su doživeli u duelima protiv IMT-a 3:5, i staropazovačkog Jedinstva rezultatom 2:3.

U generalnoj probi pred nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije fudbaleri sa stadiona "Kralj Petar I" sastali su se sa Kolubarom i u duelu protiv superligaša iz lazarevca slavili rezultatom 2:0, a u listu strelaca su se upisali Mihajlović i Jovanović.

Foto: FK Rad

"Građevinari" srušili superligaša

 

Svakako će trijumf nad članom elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, pozitivno delovati na sve u ekipi Rada pred nastavak borbe za očuvanje prvoligaškog statusa.

Da podsetimo, "građevinari" su prethodnu jesen okončali na pretposlednjoj 15. poziciji Prve lige Srbije. Ekipa je sakupila svega 19 bodova i od samog starta nastavka takmičenja sledi velika borba za ostvarenje primarnog cilja.

Prolećnu premijeru Rad će imati na Novom Beogradu gde će na stadionu "kraj Studenjaka" odigrati susret protiv novobeogradskog Radničkog. Navedeni susret na programu je u subotu 25. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading