NA TURBO POGON: Ugovor je parafiran - krilni napadač garantuje ostvarenje klupskih ambicija! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Oplaniću neće strepeti za opstanak...

NA TURBO POGON: Ugovor je parafiran - krilni napadač garantuje ostvarenje klupskih ambicija! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Oplanić

Fudbalski klub Jedinstvo iz Oplanića u aktuelnoj 2023. godini proslavlja svoj 90. rođendan, a svi u naselju u opštini Knić, nadaju se da će njihovo sportsko mezimče uspeti da obezbedi opstanak u okviru Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina.

 

Prvi deo šampionata fudbaleri Jedinstva okončali su sa skorom od pet pobeda i šest poraza i predstoji im velika borba sa Partizanom iz Bumbarevog Brda, Mladim radnikom iz Dragušica i Kruševicom 1980 iz Kneževca, za opstanak u navedenom rangu takmičenja.

U cilju ostvarenja klupskih ambicija, rukovodstvo Jedinstva je tokom zimskog prelaznog roka angažovalo trojicu pojačanja.

Prvo pojačanje kluba iz Oplanića jeste golman Semir Mujezinović koji u Oplanić stiže iz redova Jadrana.

Po krilnim pozicijama ekipe Jedisnata od narednog proleća dejstvovaće Stefan Vuković koji dolazi iz ekipe Borca iz Vraneša, a za sada treće i poslednj pojačanje, jeste Marko Leštanin. On igra na poziciji desnog beka i u Oplanić stiže kao slobodan igrač.

Kao što je već rečeno, ekipu Jedinstva iz Oplanića u predstojećem periodu očekuje borba za opstanak u okviru Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina. U prvom prolećnom susretu Jedinstvo gostuje u Sipiću fudbalerima Šumadije. Prvi ovosezonsk iduel dve ekipe okončan je pobedom Jedinstva rezultatom 3:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading