U MINUT DO 12: Ništa od fudbala - u Pirotu se utakmica neće igrati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nestrpljenjem se iščekivao predstojeći duel, ali...

U MINUT DO 12: Ništa od fudbala - u Pirotu se utakmica neće igrati!

Foto: FK Radnički Pirot

Fudbaleri pirotskog Radničkog nastavljaju sa pripremama za nastavak sezone u okviru Srpske lige Istok, a želje svih u klubu su da ekipa od naredne jeseni krene u žetvu prvoligaških bodova.

 

U cilju uigravanja linija tima, lider istočne grupe srpskoligaškog karavana već je odigrao tri kontrolna susreta u kojima je ostvaren isti broj pobeda. Do sada su pred igračima Radničkog "oružje položili" knjaževački Timočanin (1:0), Topličanin iz Prokuplja (5:2) i niški Sinđelić (4:0), a sa velikim nestrpljenjem očekivao se duel protiv jednog od glavnih konkurenata u borbi za plasman u Prvu ligu Srbije, ekipom Fudbalskog kluba Budućnost iz Popovca.

Navedeni susret je trebao da se odigra u subotu 18. februara, ali kako je klub sa stadiona "Dragan Nikolić" objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, do navedenog susreta neće doći. Kako stoji u klupskom saopštenju, planirani meč e otkazana na zahtev kluba iz Popovca.

Foto: FK Radnički Pirot

Raspored kontrolnih mečeva pirotskog kluba

 

Prema ranije utvrđenom planu priprema, ekipa pirotskog Radničkog bi do nastavka prvenstvenih borbi trebala da odigra još dva kontrolna susreta. Za 22. februar planiran je susret protiv pirotskog Tanaska Rajića, tri dana kasnije Radnički će odmeriti snage sa ekipom Vlasine iz Vlasotinca.

Nastavak sezone u okviru Srpske lige Istok, zakazan je za 4. mart, a u prolečnoj premijeri ekipa pirotskog Radničkog dočekuje ekipu GFK Jagodine.

Predstojeća polusezona u istočnoj grupi trećeg stepena srpskog fudbalskog takmičenja, biće izuzetno interesantna, a očekuje se da će je obeležiti velika borba pirotskog i leskovačkog kluba koji su i glavni, a možda i jedini konkurentni za plasman u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading