OTKRIVENA TAJNA BEOGRADSKIH KELTA: Klub iz prestonice dovodi veliko pojačanje, menadžer mu je dobro poznato lice - evo kako su trajali pregovori! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportska javnost retko kada ima uvid u pregovore koje klubovi i menadžeri vode u vezi transfera određenog igrača, ali s vremena, na vreme i ovakve stvari isplivaju na svetlost dana.

OTKRIVENA TAJNA BEOGRADSKIH KELTA: Klub iz prestonice dovodi veliko pojačanje, menadžer mu je dobro poznato lice - evo kako su trajali pregovori! (VIDEO)

Foto: FK Kelti

Fudbalski klub Kelti sa Novog Beograda osnovan je 2022. godine, a u takmičenja pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda uključili su se prethodne jeseni.

 

Tokom prvog dela sezone 2022/23 u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", Kelti su ostvarili skor od šest pobeda, jednog remija i pet poraza i sa 19 bodova trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli, a utisak je da je učinak mogao biti i daleko bolji da Novobeograđani nisu u samom finišu jeseni doživeli tri poraza u tri poslednja prvenstvena kola. 

Tokom druge polovine meseca oktobra i početkom novembra, Kelti su poraženi od Svetog Stefana 0:1, Avale 1939 iz Belog Potoka 0:1 i PKB Kovilova 0:3, a da su u navedenim susretim ostvarili trijumfe, klub bi se našao u samom vrhu tabele sa iglednim šansama da sebi obezbedi i plasman u viši rang takmičemja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A".

Pauzu između dva dela šampionata klub je iskoristio i za jačanje igračkog kadra, a u javnosti su se pojavili i autentični snimci pregovora koje je klub vodio oko angažovanja pojačanja.

 

 

Naravno, u pitanju je lepa šala kojom je klub promovisao sebe iskoristivši skeč u kojem je učestvovao doajen srpskog glumišta, legendarni Miodrag Petrović Čkalja.

Da podsetimo, takmičenje uokviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" startuje 12. marta, a u prolećnoj premijeri Kelti gostuju u Zemunu, ekipi Zmaja Novi grad.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading