OČI SPORTSKE JAVNOSTI USMERENE SU KA LJIGU: Stari Drugari jačaju svoje redove - sa trojicom novajlija i borba za viši rang postaje realnija! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku medijsku pažnju usmerili su ka sebi...

OČI SPORTSKE JAVNOSTI USMERENE SU KA LJIGU: Stari Drugari jačaju svoje redove - sa trojicom novajlija i borba za viši rang postaje realnija! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Stari Drugari

Fudbalski klub Stari Drugari iz Ljiga svakako predstavlja specifičan kolektiv na sportskoj mapi Srbije. U gradu smeštenom u zapadnom delu Šumadije, nešto manje od jedne decenije, zahvaljujući entuzijazmu ljubitelja fudbala i sporta uopšte, egzistira klub koji je u sebi pomirio, naizgled nepomirljivo i koji po mnogo čemu može biti uzor u srpskom fudbalu.

 

Još krajem mesece septembra prethodne godine naš portal je medijski ispratio rad ovog kluba, a tokom prethodne jeseni Stari Drugari su se pobrinuli da i u rezultatskom smislu pažnju usmere ka sebi. Tokom takmičarske jeseni klub iz Ljiga je sa skorom od osam pobeda, četiri remija i svega jednim porazom, zauzeo četvrtu poziciju na tabeli Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Zapad" i sa punim pravom će u narednim mesecima konkurisati i za plasman u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu.

Kako bi bili konkurentniji tokom nastavka šampionata i kako bi pokušali da nadoknade trenutni bodovni zaostatak za liderom ovog takmičenja ekipom Junior Novo Naselje iz Valjeva, sportski sektor kluba iz Ljiga je angažovao i trojicu pojačanja. 

Novi članovi FK Stari Drugari, postali su Darko Petrović, Aleksandar Jevtić i Vladimir Pavlović.

 

Darko Petrović se nakon dve godine odsustva vratio u redove kluba iz Ljiga, a prethodni period je proveo u Mladosti iz Latkovića. Petrović je defanzivni fudbaler i svakako će predstavljati veliko pojačanje za odbrambenu liniju kluba.

Aleksandar Jevtić je po vokaciji takođe defanzivac. Nekada je bio deo kolektiva iz Ljiga, a ovoga puta u klub se vraća iz Napretka iz Jajčića.

Vladimir Pavlović je vezni fudbaler, a u Ljig stiže iz ekipe Bajčića koja se takmiči u okviru Opštinske lige Lajkovac-Ljig-Mionica.

Kako se može saznati iz redova bliskih klubu, prelazni rok za Stare Drugare ovime nije okončan. U planu je dovođenje još jednog fudbalera o kojem će javnost naknadno biti informisana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading