U IŠČEKIVANJU OKONČANJA RADOVA NA NOVOM STADIONU: Na Lagator stiglo pojačanje bogatog internacionalnog iskustva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za jači bedem pred golom...

U IŠČEKIVANJU OKONČANJA RADOVA NA NOVOM STADIONU: Na Lagator stiglo pojačanje bogatog internacionalnog iskustva!

Foto: FK Loznica

Fudbalere Loznice u predstojećem periodu očekuje grčevita borba za opstanak u okviru Prve lige Srbije.

 

Tokom prethodne jeseni ekipa sa "Lagatora" ostvarila je skor od pet pobeda, četiri remija i deset poraza i sa 19 osvojenih bodova nalaze se na poziciji koja na kraju šampionata vodi u niži stepen takmičenja, Srpsku ligu Zapad.

Turbulentno je prethodnih dana bilo u redovima zeleno-belih. Predsednik kluba Vlastimir Lukić i kompletno klupsko rukovodstvo podnelo je ostavke na funkcije, a rukovodeću palicu lozničkog prvoligaša preuzeo je Željko Marković, čovek iz sveta biznisa i nekadašnji fudbaler zeleno-belih.

Istovremeno, užurbano se radi i na jačanju igračkog kadra koji će moći da odgovori primarnim ciljevima. U tom cilju, novi član Fudbalskog kluba Loznica postao je Mario Maslać.

Foto: Facebook.com/Beogradske lige u fudbalu

Loznička fudbalska lepotica će uskoro zasijati punim sjajem

 

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji centralnog beka i koji na "Lagator" stiže iz poljskog PSS Slemana.

Maslać iza sebe ima bogatuigračku karijeru. Prve fudbalske korake načinio je u redovima novosadske Vojvodine čiji je i seniorski dres nosio, a kasnije je nastupao za Veternik, čačanski Borac i niški Radnički. Iza njega je i bogata internacionalna karijera tokom koje je igrao za Osijek, kazahstanski Irtiš iz Pavlodara, letonsku Rigu, makedonske klubove Belasica i Akademija Pandev i već pominjanu poljsku PSS Slemanu.

Od Maslaća u ekipi Loznice mnogo očekuju, a priliku za zvanični debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri prvoligaškog karavana koja je zakazana za 25. februar. Borbu za očuvanje statusa prvoligaša zeleno-beli započinju susretom u Inđiji gde će se sastati sa istoimenom ekipom. Prvi ovosezonski duel dva rivala okončan je trijumfom Inđije Toyo Tires rezultatom 3:1.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading