U OSEČINI SANJAJU NAJLEPŠE SNOVE: Sportski direktor nema dilemu - prethodna jesen je za nas bila istorijska!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari koje daju rezultat, ne treba menjati.

U OSEČINI SANJAJU NAJLEPŠE SNOVE: Sportski direktor nema dilemu - prethodna jesen je za nas bila istorijska!

Foto: Privatna arhiva/Jovan Nedić

Fudbaleri OFK Osečine prethodne sezone su kroz Kolubarsku okružnu ligu izborili plasman u viši rang takmičenja, a u prvoj polovini takmičarske 2022/23 sezone ostvarili su sjajne rezultate i u Zoni Kolubarsko-mačvanskoj.

 

Plavo-beli su sa skorom od šest pobeda, dva remija i pet poraza jesen okončali na četvrtoj poziciji zonskog ranga takmičenja i čini se da čak i borba za plasman u Srpsku ligu Zapad nije tako daleko, s obzirom da lider ekipa Vrelo Sporta trenutno ima samo devet bodova više, što je svakako nadoknadivo u nastavku takmičenja.

Nakon prvog pripremnog susreta koji je OFK Osečina odigrala protiv Sloge iz Erdevika i u kojem je poražena rezultatom 1:3, sportski direktor kluba Jovan Nedić je za portal "Msport.rs" istakao:

- Naš tim je za drugi deo polusezone zadržao kostur ekipe koja je prvi deo prvenstva završila na visokom 4. mestu. Smatram da je prošla godina po mnogo čemu bila istorijska za  naš fudbalski klub. Vratili smo se u zonski stepen takmičenja, gde nam je i mesto i cilj nam je da u njemu i ostanemo duži period.

Foto: OFK Osečina

Osečina ima najlepšu podršku

 

Kada je reč o zimskog prelaznom roku, ekipa nije doživela velike promene u igračkom kadru:

- Otišao nam je samo jedan igrač, Marko Đuričić koji je prešao u srpsko ligaša Mačvu Bogatić. Došla su četiri igrača, od kojih dva igrača iz Krupnja odakle nam je trener. Jedan iz  Budućnosti iz Valjeva koji je rodom iz Osečine i koji je bonus. Najveće pojačanje i četvrti igrač  koji  je prešao kod nas je Luka Lazarević koji je zvanično došao iz Leštana, ali je prošlu polusezonu igrao za Studentski grad u Srpskoj ligi Beograd. U karijeri je nastupao još za mlađe kategorije Kolubare iz Lazarevca odakle je prešao u prvi tim Zemuna gde je u sezoni 2020/2021 imao preko 30 nastupa u Prvoj ligi Srbije.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipu OFK Osečine već u prolećnoj premijri očekuje veliki derbi protiv Strmova 1968. Eventualnim uspehom u navedenom meču na domaćem terenu, plavo-beli bi se znatno približili samom vrhu tabele i jasno je da bi klupske ambicije u datom momentu postale najviše moguće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading