SRPSKOLIGAŠ ODOLEO: Novosadski klinci se isprsili pred renomiranim protivnikom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je prethodnog vikenda bilo u "srpskoj Atini".

SRPSKOLIGAŠ ODOLEO: Novosadski klinci se isprsili pred renomiranim protivnikom!

Foto: FK Kabel

Ne tako davno ekipa novosadskog Kabela borila se i za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala, ali su usledile finansijske teškoće i klub iz "srpske Atine" u aktuelnoj sezoni takmiči se u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana.

 

Sa druge strane, ekipa sa stadiona "kralj Petar I" iza sebe nema baš uspešnu polusezonu. "Građevinari" su jesen okončali na pretposlednjoj poziciji Prve lige Srbije i u narednim mesecima sledi im grčevita borba za osptanak.

Upravo dve navedene ekipe tokom prethodnog vikenda odigrale su kotrolni susret na stadionu Kabela u Novom Sadu.

I pored činjenice da su Novosađani nastupili sa čak osmoricom "bonus igrača", mladi fudbaleri su dobro parirali tokom prvog poluvremena renomiranom rivalu, ali je ekipa Rada ipak uspela da stigne do prednosti u 35. minutu susreta, a u listu strelaca se upisao Živojinović.

Mnogo angažovanija igra Kabela viđena je u nastavku susreta, a za hrabru igru, Novosađani su nagrađeni i pogotkom u 87. minutu susreta. Strelac gola za domaćina bio je Botos.

Foto: FK Rad

Remi na Štrandu

 

Kabel (Novi Sad) - Rad (Beograd) 1:1 (0:1)

Stadion: FK Kabel na Štrandu

Gledalaca: 50

Strelci: Botos 87` ; Živojinović 35`

Kabel: Toroman, Novaković, Milanov, Popović, Batos, Drobnjak, Abadžija, Apostolovski, Pavlica, Novaković, Paunović. Igrali su još: Petrović, Nović, Kerkez, Bogdanović, Nijemčević, Bardun, Polovina, Đokanović.

Rad: Đurković, Janković, Zonjić, D. Jovanović, Rakić, Mihajlović, Gašić, Karišić, Živojinović, Bacanović, Kruz. Igrali su još: Nović, Stojković, Franko, Vidović, Opačić, Jović, Markišić,Joković, Ratković, Mladenović, Kris, V. Jovanović.

Treba istaći da su po okončanju meča, treneri obe ekipe Nemanja Krtolica i Igor Savić istakli zadovoljstvo onim što su fudbaleri na terenu prikazali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading