PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Mreža Crvene zvezde napunjena do vrha - do derbija sa Partizanom, ekipu očekuje pakleni rad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na red je došlo i odigravanje kontrolnih mečeva...

PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Mreža Crvene zvezde napunjena do vrha - do derbija sa Partizanom, ekipu očekuje pakleni rad!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša jesenji deo sezone u okviru Područne fudbalske lige Pančeva okončali su na 14. poziciji i tokom predstojećeg proleća vodiće veliku borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja.

 

Nakon "suvih" treninga, na radost fudbalera konačno je došlo i vreme za odigravanje kontrolnih mečeva. U svom prvom susretu tokom zimskih priprema ekipa je odmerila snagu sa ekipom Jedinstva iz Vlajkovca koja se u aktuelnoj sezoni takmiči u istočnoj grupi vojvođanskog fudbala.

Tim iz višeg ranga takmičenja opravdao je ulogu favorita i ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 6:0, mada se mora istaći da krajnje ostvarenje i nije odlika onoga što su prikazali fudbaleri dve ekipe. 

Fudbaleri Crvene zvezde su u par navrata opasno zapretili golu Jedinstva, ali je čuvar mreže ekipe iz Vlajkovca Donović, Činio čuda na gol liniji.

 

Istovremeno se mora naglasiti da je ekipa nastupila i bez nekolicine standardnih igrača koji su ovaj meč propustili što zbog bolesti, što zbog povreda, ali je važno i istaći da je ekipa iz Pavliša prvi deo priprema obavila i bez prvog trenera ekipe koji se usled zdravstvenih tegoba tek pre tri dana priključio radu na terenu.

Kada je reč o nastavku takmičenja, fudbaleri Crvene zvezde u borbu za opstanak kreću sa domaćeg terena. Već u prvom prolećnom kolu očekuje ih veliki derbi sa Partizanom iz Uljma, ekipom koja je prvi deo takmičenja okončala ispred Crvene zvezde sa jednim osvojenim bodom više.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading