ZATRESLO SE FUDBALSKO TLO: Aleksinački Mesi parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrhtava tlo. U Miloševac stigao triling pojačanja.

ZATRESLO SE FUDBALSKO TLO: Aleksinački Mesi parafirao ugovor!

Foto: FK Sloga Miloševac

Ekipa Sloge iz Miloševca jesenji deo sezone u okviru Opštinske lige Velika Plana okončala je na liderskoj poziciji doživevši samo jedan neuspeh (Bresje Superior Velika Plana 2:3).

 

Svi u naselju u opštini Velika Plana nadaju se da već tokom predstojećeg proleća klub može izboriti plasman u viši rang takmičenja, Podunavsku okružnu ligu u kojoj su se poslednji put takmičili u sezoni 2020/21. 

U tom cilju rukovodstvo kluba je obradovalo svoje verne navijače trojicom pojačanja za koj se smatra da će biti odlučujući "tas na vagi" kada su u pitanju predstojeće borbe.

Dugo su u Slogi iščekivali pravu "transfer bombu" i ona se konačno dogodila. Ekipa aleksinačkog OFK Napretka 1929 dala je zeleno svetlo i Boris Ahmeti će u narednom periodu nositi dres Sloge iz Miloševca. Reč je o fudbaleru koji ponosno nosi nadimak "aleksinački Mesi" i od kojeg se očekuje da bude glavna uzdanica ka višem rangu srpskog fudbalskog takmičenja.

Pored Mesija iz Aleksinca, opremu Sloge zadužio je Jasmin Pretković nekadašnji član Mladosti iz Porodina. Njegovim dolaskom poslednja linija ekipe je konačno formirana.

Foto: FK Sloga Miloševac

U Miloševcu će biti razloga za slavlje

 

Istovremeno, klub je objavio i da se dete Miloševca vraća u svoj klub. U pitanju je Dejan Stojanović, vezni fudbaler koji stiže iz ekipe Vihora. Na ovom transferu je klupsko rukovodstvo dugo radilo, ali se na kraju trud isplatio.

Kada je reč o nastavku takmičenja, lider opštinskog fudbala Velke Plane u nastavak takmičenja ulazi susretom na domaćem terenu i to protiv velikog dužnika, ekipe Bresje Superior, ekipe koja je prethodne jeseni jedina ostvarila trijumf nad timom iz Miloševca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading