TREĆA SREĆA: "Kamiondžije" slavile na kraju barskih priprema - FAP je spreman za nastavak sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon remija i poraza, na red je došao i trijumf.

TREĆA SREĆA: "Kamiondžije" slavile na kraju barskih priprema - FAP je spreman za nastavak sezone!

Foto: FK FAP Priboj

Drugi deo priprema na crnogorskom primorju, fudbaleri FAP Priboja su okončali trijumfom. Nakon poraza u duelu sa čajetinskim Zlatiborom (1:2) i remijem protiv Igala (1:1), ekipa iz grada na obalama Lima zabeležila je trijumf u duelu protiv prvoligaša iz Užica.

 

Početak meča protekao je u dominaciji GFK Slobode, a kao rezultat takvog odnosa snaga na terenu, Užičani stižu do prednosti u 33. minutu. Pogodak za crveno-crne postigao je Golubović. Ovim rezultatom otišlo se i na odmor, ali se mora naglasiti da su u finišu prvog poluvremena pribojski fudbaleri imali nekoliko prilika da stignu do poravnanja rezultata, ali su Babić, Odita i Janjić bili neprecizni u odsudnim trenucima.

U nastavku meča viđena je znatno angažovanija igra FAP-a. Najpre je Bogićecić za malo bio neprecizan, da bi u 74. minutu Babić pogodio za 1:1 nakon asistencije Kolarevića, a samo pet minuta kasnije "kamiondžije" su došle do potpunog rezultatskog preokreta. Babić je dobro centrirao iz kornera, a mladi Radovanović majstorski glavom pogodio za konačnih 2:1.

Foto: FK FAP Priboj

"Kamiondžije" savladale prvoligaša

 

FAP (Priboj) - GFK Sloboda (Užice) 2:1 (0:1)

Stadion: Sportski centar "Topolica", Bar

Strelci: Babić 74`, Radovanović 79` ; Golubović 33`

FAP: Đorđević, Kolarvić, Janjić, Drašković, Radovanović, Đerković, Luković, Jovanović, Plazinić, Babić, Odita. Igrali su još: Koldžić, Ranitović, M. Otašević, Ćirković, Simić, Bogićević, Vučićević, Đ. Otašević.

GFK Sloboda: Vukadinović, Đurić, Golubović, Ristić, Milekić, Gajić, T. Glišović, R. Glišović, Đ. Glišović, Miličeić, Stanojvić. Igrali su još: Đoković, Petrić, Mihajlović, Marjanović, Jovanović, Cvetić, Vujačić, Starčević, Radoman, Rašković

Ovim susretom ekipa FAP Priboja je okončala svoj drugi boravak u najvećoj crnogorskoj luci tokom zimske pauze. Ekspedicija "kamiondžija" sada se vraća u grad na Limu, a već od srede 15. februara ponovo odlaze u Guču gde će provesti pet dana tokom kojih će obaviti završne pripreme pred nastavak sezone.

Prolećni deo sezone u okviru Srpske lige Zapad startuje 4. marta, a u prvom kolu nastavka šampionata ekipa FAP-a gostuje u Arilju ekipi Budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading