KAMIONDŽIJAMA PRIJA CRNOGORSKO PRIMORJE: Remi FAP-a i Igala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.02.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija kontrolnih mečeva je nastavljena.

KAMIONDŽIJAMA PRIJA CRNOGORSKO PRIMORJE: Remi FAP-a i Igala!

Foto: FK FAP Priboj

Veliki broj pripremnih susreta odigrali su fudbaleri FAP Priboja tokom aktuelnih zimskih preipema pred nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Zapad.

 

Crnogorsko primorje i grad Bar postali su dom pribojskih fudbalera tokom zime, s obzirom da se ekspedicija FAP-a već drugi put nalazi u najvećoj crnogorskoj luci.

Ekipa se priprema na igralištu sa veštačkom travom Sportskog centra "Topolica", a pre samo četiri dana odigrali su susret protiv čajetinskog prvoligaša koji je ekipa Zlatibora rešila u svoju korist rezultatom 2:1, bio je to ujedno i drugi neuspeh Pribojaca u duelima sa Zlatiborom tokom aktuelnih priprema.

Ovoga puta protivnik "kamiondžijama" bio je crnogorski drugoligaš, ekipa Igala. Uslovni gosti na ovom susretu, fudbaleri Igala su poveli u 32. minutu kada je sa bele tačke bio precizan Kopitović. Ujedno je ovo bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta FAP uspeva da stigne do izjednačenja. Strelac pogotka za srpskoligaša iz Priboja, bio je Bogićević u 59. minutu.

Foto: FK FAP Priboj

"Kamiondžije" remizirale u Baru

 

FAP Priboj - Igalo 1:1 (0:1)

Stadion: Teren sa veštačkom travom SC "Topolica"

Stralci: Bogićević 59` ; Kopitović 32`

FAP Priboj: Đorđević, Kolarvić, Janjić, Drašković, Radovanović, Vunadin, Luković, Jovanović, Plazinić, Rašljanin, Vučićević. Igrali su još: Ranitović, Hajdaragić, M. Otašević, Ćirković, Šalipur, Babić, Simić, Bogićević.

Igalo: Kulinović, Kosac, Šćepanović, Bumbar, Popović, Agusto, Acevedno, Horike, Radović, Guzina, Maraš. Igrali su još: Kopitović, Vujičić, Dragaš, Koprivica, Popović, Đurđević, Raičević.

Do kraja priprema u Baru fudbaleri FAP-a će odigrati još jedan kontrolni susret. U subotu 11. februara sa početkom od 14 časova sastaće se sa užičkom GFK Slobodom.

Po povratku u Priboj biće odigrana još tri kontrolna meča. Već 13.februara FAP će gostovati Mladosti u Lučanima, potom 19, u Priboju dolazi Zlatar u polufinalu KUP-a OFS Priboj, dok je generalna proba pred start šampionata zakazana sa ekipom Sloge u Bajinoj Bašti.

Nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Zapad zakazan je za 4. mart, a u prolećnoj premijri FAP gostuje u Arilju ekipi Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading