DANAS SVI PUTEVI VODE KA MARAKANI: Samo za fudbalske sladokusce - na programu je meč nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.02.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani će danas imati prilike da uživaju u sjajnoj fudbalskoj predstavi.

DANAS SVI PUTEVI VODE KA MARAKANI: Samo za fudbalske sladokusce - na programu je meč nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije!

Foto: Starsport

Nastavak fudbalske sezone sve je bliži. Klubovi polako privode kraju brušenje forme za prolećni deo šampionata i sve su češći kontrolni susreti koji šefovima stručnih štabova služe za ispravljanje poslednjih uočenih grešaka.

 

Dva kluba koja se tranutno nalaze u različitim rangovima takmičenja, ali koja će tokom predstojećeg proleća imati identične ambicije koje su vezane za plasman u viši rang, danas će se sastati na terenu sa veštačkom travom podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Ekipu RFK Grafičara za tačno dve nedelje očekuje start nastakva šampionata u okviru Prve lige Srbije, a u cilju da ekipa što spremnije dočeka veliki derbi protiv pančevačkog Železničara, popularni "grafosi" će danas sa početkom od 13 časova odigrati pripremni susreta protiv OFK Beograda.

Foto: RFK Grafičar

"Veliki, mali" gradski derbi

 

Trener "ljubičastih" Marko Neđić imaće priliku da se uveri u trenutni stepen forme svoje ekipe i to u duelu protiv tima za koji od nedavno nastupaju dojučerašnji fudbaleri Grafičara Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica.

Istovremeno, trener "romantičara" Simo Krunić testiraće novi sastav OFK Beograda u duelu protiv renomiranog protivnika, a u mnogome će navedeni susret pokazati koliki su realni dometi plavo-belih u nastavku šampionata.

Da podsetimo, ekipa Grafičara će svoj prenijerni prolećni duel odigrati 25. februara protiv Železničara iz Pančeva i upravo navedeni meč može biti i ključan kda je u pitanju borba za plasman u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

 

Pred "romantičarima" je još tri nedelje priprema, s obzirom da takmičenje u okviru Srpske lige Beograd startuje 4. marta, a tog dana će OFK Beograd gostovati u Dobanovcima gde će se sastati sa ekipom Budućnosti.

 

 

RFK Grafičar - OFK Beograd

Stadion: Teren sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić"

Datum: Petak, 10. februar

Početak: 13 časova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading