DRINČIĆ NADMUDRIO NEKADAŠNJEG SAIGRAČA: OFK Beogradu nije pomogao ni Lola Smiljanić! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava vićena je u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

DRINČIĆ NADMUDRIO NEKADAŠNJEG SAIGRAČA: OFK Beogradu nije pomogao ni Lola Smiljanić! (FOTO, VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Duel dve ekipe čije su glavne zvezde nekadašnji fudbaleri Partizana, Milana Lole Smiljanića koji odnedavno nosi dres "romantičara" i Nikole Drinčića koji rukovodi klubom iz Novih Banovaca, pripao je fudbalerima Omladinca.

 

U sklopu priprema za nastavak sezone na terenu sa veštačkom travom Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, snege su odmerile ekipe OFK Beograda i Omladinca iz Novi Banovaca. U predstavi kojoj se ne bi postideli ni klubovi iz višeg ranga, Novobanovčani su nakon preokreta slavili rezultatom 2:1. 

Prvi deo meča pripao je ekipi sa Omladinskog stadiona. "Romantičari" su golom Bajića stigli do rezultatske prednosti, ali su uporni fudbaleri Omladinca uspeli u nastavku susreta da nametnu svoj stil igre, dođu do preokreta i pobede kojom su popravili utisak nakon poraza u prvom kontrolnom susretu protiv Tekstilca iz Odžaka (0:1).

Foto: OFK Beograd

Sjajna fudbalska predstava viđena je u Staroj Pazovi

 

Meč ozmeđu OFK Beograda i Omladinca, svakako će ostati zapamćen po činjenici da je prvi put u plavo-belom dresu nastupio nekadašnji srpski reprezentativac Milan Lola Smiljanić.

Da podsetimo, takmičenje u okviru srpskoligaškog ranga takmičenja započeinje prve nedelje meseca marta. U okviru Srpske lige Beograd, ekipa sa stare Karaburme u prolećnoj premijeri gostuje u Dobanovcima ekipi Budućnosti, dok će u okviru Srpske lige Vojvodina, novobanovački Omladinac gostovati u Bečeju, istoimenoj ekipi.

U ovom momentu obe ekipe u svojim takmičenjima imaju bodovni zaostatak za liderima (Zvezdarom i Radinčkim 1912 iz Sombora), ali niti jedna od ekipa ne odustaje od borbe za vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading