NOVA LICA GRAFIČARA: Trojica fudbalera zvanično predstavljena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica novajlija zadužila opremu ljubičaste boje.

NOVA LICA GRAFIČARA: Trojica fudbalera zvanično predstavljena!

Foto: FK Grafičar

Fudbaleri beogradskog Grafičara vratili su se iz Turske gde su obavili bazične pripreme pred nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije, a svi u klubu se nadaju da će predstojeći meseci biti istorijski i da će klub sa Senjaka izboriti plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Poslednjeg dana meseca januara, kao prava bomba odjeknula je informacija da je iskusni napadač "ljubičastih" Andrija Kaluđerović, napustio redove Grafičara i nakon decenije i po vratio se u redove OFK Beograda, ali klupsko rukovodstvo beogradskog prvoligaša ne sedi skrštenih ruku.

U klupskim prostorijama predstavljena su trojica igrača koji će od predstojećeg proleća nositi dres trenutno drugoplasirane ekipe srpskog prvoligaškog karavana. U pitanju su Ognjen Dimitrić, Pavle Ivelja i Stefan Vico.

Ognjen Dimitrić (24), sjajni vezni igrač, prošao je pripreme u Turskoj, odigrao je nekoliko utakmica sa zapaženom minutažom i opravdao je očekivanja stručnog štaba. On u redove grafičara stiže iz pančevačkog Železničara.

Pavle Ivelja (25), 190cm visoki krilni fudbaler koji se odlično snalazi i kao napadač, biće neko ka kome će ići veliki broj lopti u protivničkom šesnaestercu. Tokom prethodnih godinu i po dana IVelja je bio član ivanjičkog Javor-Matisa.

Stefan Vico (27), takođe igrač koji je bio sa "grafosima" na pripremama u Lari, pokriva poziciju desnog beka i predstavlja pravo pojačanje za ekipu koja gaji velike ambicije u nastavku šampionata. Kao i Pavle Ivelja, Vico u redove "ljubičastih" stiže iz ivanjičkog Javora.

 

Da podsetimo, ekipa RFK Grafičar u prolećni deo šampionata ulazi sa šest bovoda manje u odnosu na lidera prvoligaškog karavana, ekipe novobeogradskog IMT-a. Istovremeno, "ljubičasti" imaju isti broj bodova kao i trećeplasirani pančevački Železničar i jasno je da predstoji velka borba kada je u pitanju plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Upravo će Grafičar i Železničar odmeriti snage u prvom prolečnom kolu koje je na programu 25. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading