KAMIONDŽIJAMA ZLATIBOR PREVISOK: Može li FAP da zaljulja Javor?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri pribojskog FAP-a odmerili su snage sa prvoligašem iz Čajetine.

KAMIONDŽIJAMA ZLATIBOR PREVISOK: Može li FAP da zaljulja Javor?

Foto: FK FAP Priboj

Na stadionu u Lučanima snage su odmerile ekipe srpskoligaša iz Priboja, FAP-a, i čajetinskog prvoligaša, Zlatibora.

 

Sjajnu fudbalsku predstavu pružili su fudbaleri obe ekipe. Viđena je velika borba u kojoj su ljubitelji fudbala mogli da uživaju, a član drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja zasluženo je stigao do trijumfa minimalnim rezultatom 1:0.

Prvi period igre protekao je u dominaciji fudbalera FAP-a. "Kamiondžije" su sve vreme imale teensku inicijativu, atakovali su na gol protivnika, ali je Zlatibor do prednosti stigao nakon školski izvedenog kontra napada u 37. minutu kada je mrežu Đorđevića pogodio Ilić koji je sjajno reagovao na centaršut Vukmirovića.

U nastavku meča oba trenera su izvršila veliki broj promena, ali do promene rezultata nije došlo.

Podsetićemo samo da ekipa Zlatibora u nastavak šampionata u okviru Prve lige Srbije ulazi kao poslednjeplasirani tim u ovom rangu takmičenja, a u borbu za očuvanje statusa kreće iz Uba gde će u prolećnoj premijeri 25. februara odmeriti snage sa ekipom Jedinstva.

Foto: FK FAP Priboj

Zlatibor je ipak bio nepremostiva prepreka

 

Sa druge strane, pribojski FAP, nakon velikog broja pojačanja u igračkom kadru tokom zimske pauze, ima velike ambicije u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana. "Kamiondžije" će pokušati u predstojećim mesecima da nadoknade bodovni zaostatak za liderom i obezbede svojoj vernoj publici da već od naredne jeseni u grad na Limu dovedu prvoligaški karavan.

FAP (Priboj) - Zlatibor (Čajetina) 0:1 (0:1)

Strelac: Ilić 37`

FAP (Priboj): Đorđević, Kolarvić, Janjić, Drašković, Radovanović, Vunadin, Đerković, Jovanović, Plazinić, Rašljanin, Vučićević. Igrali su još: Ranitović, Nikačević, Hajdaragić, M. Otašević, Đ. Otašević, Luković, Ćirković, Odita, Radović, Šalipur.

Zlatibor (Čajetina): Maslarević, Cvetković, Vrbić, Ilić, Komorski, Salivan, Milanović, Karać, Vukmirović, Tripković, Čumić. Igrali su još: Avramović, Račić, Veličković, Vještica, Rmuš, Petrović, Bogdanović, Kolaković, Enco, Dongli.

Foto: FK FAP Priboj

"Kamiondžije" ljuljaju Javor

 

Odmora za fudbalere FAP-a, nema. Već u sredu 1. februara "kamiondžije" kreću put Ivanjice gde će odmeriti snage sa superligaškom ekipom domaćeg Javora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading