EPICENTAR FUDBALSKIH ZBIVANJA: Duel koji se ne sme propustiti - u sredu svi putevi vode ka Bežaniji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi prava fudbalska lepotica...

EPICENTAR FUDBALSKIH ZBIVANJA: Duel koji se ne sme propustiti - u sredu svi putevi vode ka Bežaniji!

Foto: FK Brodarac

Zimske pripreme uveliko traju, a klubovi sve češće izlaze na teren kako bi u prijateljskim utakmicama utvrdili stepen do sada urađenog.

 

I pored činjenice da se nalaze u različitim stepenima takmičenja srpskog klupskog fudbala, da su im ambicije kada je nastavak sezone u pitanju, potpuno drugačije, ljubitelji fudbala na Novom Beogradu, ali i u srpskoj prestonici uopšte, u sredu 1. februara imaće priliku da uživaju u predstavi u kojoj je dobar fudbal zagarantovan.

Na stadionu FK Bežanija u Vojvođanskoj ulici u sredu (1. februar) sa početkom od 13 časova odigraće se prijateljski susret između novobeogradskih klubova IMT-a i Brodarca.

Tokom dosadašnjih priprema lider prvoligaškog karavana, ekipa IMT-a odigrala je svega jedan susret. Tokom prethodnog vikenda, popularni "traktoristi" su na stadionu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji savladali sremskomitrovački Radnički rezultatom 2:0, dok će ekipi Brodarca ovo biti treći kontrolni susret. Do sada je ekipa sa igrališta na Starom Sajmištu minimalnim rezultatom 1:0 slavila u duelu sa Radničkim iz Sremske Mitrovice, a pre samo par dana su duel sa Studentskim gradom okončali rezultatom 1:1.

Foto: FK Trayal

U Vojvođanskoj ulici se sprema fudbalski spektakl

 

Da podsetimo, ekipa novobeogradskog IMT-a u nastavak sezone ulazi kao lider Prve lige Srbije i nalazi se na dobrom putu da već od naredne jeseni krene u žetvu superligaških bodova.

Sa druge strane ekipa Brodarca je prvi deo takmičenja u okviru Srpske lige Beograd okončala na devetoj poziciji. Fudbaleri sa igrališta podno "tramvajskog mosta" sakupili su 22 boda i trenutno se nalaze deset koraka iza lidera sa Zvezdare.

- Prijateljska utakmica:

IMT - Brodarac

Stadion: FK Bežanija u Vojvođanskoj ulici

Datum: Sreda, 1. februar

Početak: 13 časova

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading