ELIMINISALI PARTIZAN, A MERU IM UZEO SRPSKOLIGAŠ: Sremskomitrovčani položili oružje pred Brodarcem! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigran je i prvi pripremni susret na igralištu podno tramvajkog mosta.

ELIMINISALI PARTIZAN, A MERU IM UZEO SRPSKOLIGAŠ: Sremskomitrovčani položili oružje pred Brodarcem! (FOTO)

Foto: FK Brodarac

Novobeogradski Brodarac i sremskomitrovački Radnički smatraju se jednim od boljih fudbalskih kolektiva u svojim rangovima takmičenja. I jedni i drugi imaju najviše ambicije, a ovoga puta sastali su se na početku priprema za prolećni deo sezone.

 

Beogradski srpskoligaš bio je konkretniji tokom prvog poluvremena. U takvom odnosu snaga, ekipa Brodarca stigla je i do rezultatske prednosti.

Maestralnim drop-kik udarcem sa petnaestak metara, iskosa sa desne strane, Marko Jovićević je doveo svoju ekipu do prednosti. I u nastavku susret domaćin je imao više od igre, ali promene rezultata, do kraja prvog dela igre nije bilo, prevashodno zahvaljujući golmanu Radničkog, Ostojiću.

Kada je reč o sremskomitrovačkom prvoligašu, najbolju priliku sa stignu do pogotka, imali su u poslednjim trenucima prvog poluvremena, ali se mreža domaćina nije zatresla.

Republika

Foto: FK Brodarac

Detalj sa susreta na igralištu pokraj tramvajskog mosta

 

Gosti su u nastavak susreta ušli angažovanije, ali prevashodno zahvaljujući golmanu Novobeograđana, do kraja susreta, rezultat se nije menjao.

Na kraju, jasno je da stručni štab ekipe sa Starog Sajmišta može biti daleko zadovoljniji, kako prikazanim tokom susreta, tako i krajnjim rezultatom.

Treba napomenuti da se na igralištu Brodarca podno tramvajskog mosta i pored hladnog vremena, okupilo šezdesetak ljubitelja fudbala.

Foto: FK Brodarac

Publika je imala đta da vidi

 

Brodarac - Radnički (Sremska Mitrovica) 1:0 (1:0)

Strelac: M. Jovićević 17`

FK Brodarac: Marić, Lekić, Miljković, Paić, Lazić, Zečević, Tabaković, Ilić, Vukosavljević, Barović, Jovićević. Igrali su još: Ćorović, Milojević, Đokić, Milošević, Daničić, Sretenović, Maljukan, Tejić, M. Bojović, D. Bojović

FK Radnički (Sremska Mitrovica): Ostojić, V. Ilić, Protić, Isailović, Manojlović, Gajić, Milinković, Ristović, Novitović, Čarapić, Bačanin. Igrali su još: Dragićević, Grbović, Ignjatović, Spasojević, Miodragović, Ivić, Đorđević, S. Ilić, Stevanović, Đukanović.

Foto: FK Brodarac

Beogradski srpskoligaš uzeo meru članu Prve lige Srbije

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading