POTVRĐENO: Mrkela užurbano radi na jačanju ekipe - dogovorena još dva potpisa! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantika" će ponovo biti u modi.

POTVRĐENO: Mrkela užurbano radi na jačanju ekipe - dogovorena još dva potpisa! (FOTO)

Foto: Starsport

O stanju u kojem se nedavno našao OFK Beograd, ne treba više ni trošiti reči. Međutim, dolaskom novog rukovodstva, nakon samo dve nedelje, mnogo toga se na Omladinskom stadionu promenilo.

 

Sportski direktor "romantičara", Andrej Mrkela, od prvog dana na novoj poziciji, ozbiljno j prionuo na posao. Ekipa je poverena iskusnom strategu Simi Kruniću, a prvo pojačanje stoglo je u liku najboljeg strelca Srpske lige Vojvodina, Nenada Kudrića koji je na Staru Karaburmu stigao iz redova Bečeja 1918.

Transfer bomba, odjeklnula je srpskim fudbalom, informaciju da će plavo-beli dres poneti i nekadašnji kapiten Partizana Milan Lola Smiljanić, a na Omladinski stadion pristigla su još dvojica pojačanja.

U pitanju su Sava Avramovski i Marko Stojanović.

Sava Avramovski se vraća među plavo-bele. Fudbalski je prohodao na Staroj Karaburmi, a bio je deo mlađih kategorija Crvene zvezde, a zatim je nosio i opremu Grafičara i BSK Borče.

Foto: OFK Beograd

Sava Avramovski

 

Marko Stojanović igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Ima 19 godina, prošao je fudbalsku školu Crvene zvezde, a seniorsko iskustvo sticao je u ekipi Omladinca iz Novih Banovaca.

Foto: OFK Beograd

Marko Stojanović

 

Jasno je da se na Staroj Karaburmi formira sastav koji će već tokom predstojećeg proleća pokušati da se uključi u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije.

Da podsetimo, plavo-beli nakon jesenjeg dela šampionata zauzimaju petu poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza. 

Prvi prolećni susret OFK Beograd će odigrati u Dobanovcima protiv ekipe Budućnosti. Meč je na programu 4. marta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading