POJAČANJE STIGLO IZ LITVANIJE: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva obukao crveno-beli dres!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač internacionalnog iskustva stigao među crveno-bele.

POJAČANJE STIGLO IZ LITVANIJE: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva obukao crveno-beli dres!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri ubskog Jedinstva započeli su pripreme za nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije. Ekipa će do kraja meseca tranirati na terenu Sportskog centra "Matić", a zatim sledi najvažniji deo priprema koji će biti obavljen u turskoj Antaliji.

 

U nastavak šampionata i borbu za plej-of Prve lige Srbije fudbaleri Jedinstva sa Uba ulaze znatno pojačani. Novi član crveno-belih postao je tridesetogodišnji Dejan Milićević koji stiže iz litvanskog kluba Riteriai.

Milićević igra na poziciji veznog fudbalera, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za novosadsku Vojvodinu, Cement iz Beočina, novosadski Proleter i TSC iz Bačke Topole. Iskusni fudbaler iza sebe ima i bogato internacionalno iskustvo s obzirom da je pored litvanskog kluba, dve sezone nosio i dres austrijskog Rutisa.

Foto: youtube.com/printscreen

Veliko pojačanje stiglo je iz Litvanije

 

Da podsetimo, Ubljani su prvi deo šampionata okončali na desetoj poziciji prvoligaškog karavana, a kako se može čuti iz izvora bliskih klubu ciljevi vezani a predstojeće proleće, vezani su za plasman u plej-of fazu takmičenja što bi trebalo da bude samo uvod u ono što se očekuje za narednu sezonu, kada će crveno-beli pokušati da dođu i do pozicije koja vodi u elitu srpskog klupskog fudbala.

Premijerni prolećni susret Jedinstvo sa Uba će odigrati na svom stadionu "Dragan Džajić", a protivnik je ekipa Zlatibora iz Čajetine. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading