TRANSFER BOMBA NA JOVANDAN: Sa Partizanom je osvojio pregršt trofeja - sada se vraća u srpsku prestonicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojim vitrinama ima tri šampionska pehara i dva trofeja namenjena pobedniku nacionalnog kupa...

TRANSFER BOMBA NA JOVANDAN: Sa Partizanom je osvojio pregršt trofeja - sada se vraća u srpsku prestonicu!

Foto: Starsport

Šest puta je nosio dres sa nacionalnim grbom i bio strelac jednog pogotka. Bio je član srpskog fudbalskog olimpijskog tima koji je 2008. godine učestvovao na najvećoj svetskoj sportskoj smotri u Pekingu, a sada se vraća u domaći fudbal.

 

Milan "Lola" Smiljanić, kako prenose beogradski mediji, vraća se u srpski fudbal i u narednom periodu pomoći će trofejnom klubu u povratku na stare staze uspeha.

Ekipa OFK Beograda tokom aktuelne zime doživela je korenite promene. U nastavak šampionata klub ulazi sa novim rukovodstvom, novim stručnim štabom, ali sa starim težnjama da se vrati na mesto koje mu po svim parametrima pripada, u sam vrh srpskog fudbala. U ostvarenju svega navedenog, popularni "romantičari" imaće pomoć i prekaljenog tridesetšestogodišnjeg veznog fudbalera iza kojeg je uspešna, gotovo dvodecenijska fudbalska karijere.

Da podsetimo, Smiljanić je prošao kompletnu fudbalsku školu Partizana, a zatim je dres crno-belih nosio u tri navrata (2005-2007; 2010-2013 i 2018-2022). Iza njega je bogata internacionalna karijera. Nastupao ja za španske klubove Espanjol i Sporting iz Hihona, turski Genčlerbirligi, izraelske timove Makabi Netanja i Hapoel Aškelon, australijski Pert Glori, a prethodnih šest meseci proveo je u Mornaru iz Bara.

Foto: Starsport

Novi adut "romantičara"

 

Dolaskom prekaljenog fudbalera, novopostavljeni trener Simo Krunić imaće na raspolaganju velikog aduta u ostvarenju zacrtanih klupskih ciljeva.

Da podsetimo, plavo-beli nakon jesenjeg dela šampionata zauzimaju petu poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza. 

Prvi prolećni susret OFK Beograd će odigrati u Dobanovcima protiv ekipe Budućnosti. Meč je na programu 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading