BEOGRADE, SA KARABURME IME TI ODJEKUJE: Neka nova romantika osvaja srpsku prestonicu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oživela je i Stara Karaburma...

BEOGRADE, SA KARABURME IME TI ODJEKUJE: Neka nova romantika osvaja srpsku prestonicu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Težak period je iza kluba sa Omladinskog stadiona. Prvi dani 2023. godine doneli su korenite promene u redovima plavo-belog trofejnog kluba i čini se da u ovom momentu kompletan sportski sektor može da se okrene isključivo ostvarenjima na zelenom tepihu.

 

OFK Beograd je nedavno dobio kompletno novo rukovodstvo koje je na mesto šefa stručnog štaba dovelo prekaljenog stručnjaka Simu Krunića, a pre samo dva dana obelodanjen je i prvi transfer. Novi član "romantičara" postao je Nenad Kudrić najbolji strelac jesenjeg dela šampionata u okviru Srpske lige Vojodina.

Pod rukovodećom palicom novog trenera, fudbaleri OFK Beograda započeli su pripreme za nastavak sezone. Nakon prozivke, stručni štab "romantičara" izveo je igrača na glavni teren Omladinskog stadiona čime je i zvanično započeo proces povratka plavo-belih u vrh srpskog fudbala.

 

Takođe treba napomenuti da je trener Simo Krunić odlučio da ne menja stručni ptab koji je zatekao po dolasku na Staru Karaburmu. Pomoćni treneri ostaće Đorđe Ivelja i Rade Grahovac, fizioterapeut Marko Igrutinović, a jedina novina jeste priključenje Vlade Živanovića koji dugi niz godina sarađuje sa Krunićem.

 

 

Da podsetimo, plavo-beli nakon jesenjeg dela šampionata zauzimaju petu poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza. 

Prvi prolećni susret OFK Beograd će odigrati u Dobanovcima protiv ekipe Budućnosti. Meč je na programu 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading