SINĐELIĆ U SINĐELIĆU: Odlučio je da se vrati u rodno mesto i pomogne klubu u ostvarenju ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.01.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zov rodnog mesta nije mogao da odbije.

SINĐELIĆ U SINĐELIĆU: Odlučio je da se vrati u rodno mesto i pomogne klubu u ostvarenju ciljeva!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Fudbaleri Sinđelića iz Grabovca jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Sever okončali su na petoj poziciji, ali i pored bodovnog zaostatka ne odustaju od borbe za plasman u viši rang takmičenja, Pomoravsku okružnu ligu.

 

Ekipa iz Grabovca tokom prvog dela šampionata ostvarila je skor od sedam pobeda, dva remija i pet poraza i sa 23 osvojena boda zaostaje čitavih 16, odnosno 14 bodova u odnosu na vodeće klubove Vinogradar iz Crkvenca i jagodinskog GFK Strelišta. Međutim, u ovom momentu svi u Grabovcu se nadaju da tokom nastavka šampionata, klub može da se domogne pozicije "broj tri" koju sa šest bodova više trenutno drži ekipa gložanske Mladosti.

Danas je rukovodstvo Sinđelića obelodanilo da je novi člna grabovačkog fudbalskog kolektiva postao Dušan Sinđelić. Reč je o dvadesetosmogodišnjem fudbaleru sredine terena koji u redove Sinđelića stiže iz svilajnačkog Radničkog za koji je tokom prethodne tri sezone odigrao preko 300 mečeva, a istovremeno je bio i kapiten srpskoligaša iz Svilajnca.

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Sinđelić u Sinđeliću

 

Nakon angažovanja velikog pojačanja, rukovodstvo kluba je izdalo i saopštenje za javnost u kojem se kaže:

- Dušan Sinđelić je prepoznao jednu dobru i pravu priču koja se trenutno dešava u našem selu i prihvatio je da bude vođa jedne mlade generacije svojih drugara i zemljaka. O fudbalskim kvalitetima Dušana, ne treba trošiti reči. Ono što nas najviše raduje je to što smo dobili jednog dobrog čoveka, velikog sportistu i još jednog Grabovčanina u svojim redovima.

Fudbaleri Sinđelića su slobodni u prvom prolećnom kolu, a prolećnu premijeru imaće u okviru 17. kola kada će na svom terenu dočekati ekipu Šumadinca iz Dragova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading