OZBILJNO SU PRIONULI NA POSAO: Šesto pojačanje stiglo u klub podno Rudnika - tmurna jesen ne sme se ponoviti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja se nastavlja.

OZBILJNO SU PRIONULI NA POSAO: Šesto pojačanje stiglo u klub podno Rudnika - tmurna jesen ne sme se ponoviti!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Iako se smatralo da su jedni od glavnih favorita kada je u pitanju povratak u srpsku fudbalsku elitu, fudbaleri Metalca tokom prethodne jeseni ostvarili su rezultate koji zasigurno nisu priličili renomeu kluba.

 

Usled navedenog, zimska pauza iskorišćena je za potpunu rekonstrukciju igračkog kadra i do sada su redove gornjomilanovačkog kluba stigla petorica fudbalera. Plavo-belu opremu Metalca već su zadužili Branislav Marković koji je stigao iz redova Voždovca, iz beogradskog Rada stigao je Dušan Stević, dok su Luka Vulin i Dimitrije Petronijević novajlije iz lazarevačke Kolubare. Peto pojačanje stiglo je iz čajetinskog Zlatibora, a u pitanju je centralni defanzivac Danijel Petković.

Ovoga puta, rukovodstvo Metalca obelodanilo je da je klub angažovao i šestog novajliju u aktuelnom prelaznom roku. U pitanju je Darko Stanojević, defanzivac koji stiže iz redova Loznice.

Nakon potpisivanja ugovora sa klubom iz grada podno Rudnika, Darko Stanojević je izjavio:

– Želeli su da me vide u Metalcu pre više od mesec dana, ali procedura je potrajala. Sveža su mi sećanja na ovaj ambijent, igrao sam za Loznicu kada je u Milanovcu pobedila sa 0:1 krajem avgusta i tada mi je bilo jasno zašto o Metalcu svi govore kao o odlično organizovanom klubu sa sjajnim uslovima za rad. Pravi rezultati su izostali u prošloj godini, ali koliko vidim obavljaju se jasne, ciljane promene i mislim da ćemo se u nastavku priključiti plej-of grupi, ako ne i borbi za prva četiri mesta - istakao je dvadesetpetogodišnji centralni bek za klupski portal.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Metalac nastavlja sa jačanjem igračkog kadra

 

Stanojević je prošao fudbalsku školu Loznice, a nastupao je i u mlađim kategorijama Radnika iz Bijljine. U seniorskoj konkurenciji nastupao je za Loznicu i užičku Slobodu, a iza sebe ima i internacionalnog iskustva nastupajući za uzbekistanske klubove Nefči Ferganu i Sogdianu iz Jizaka, kao i australijski Pert Glori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading