PODRHTAVA STARA KARABURMA: Novo rukovodstvo ozbiljno prionulo na posao - rasni golgeter stigao na Omladinski stadion!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.01.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo rukovodstvo ozbiljno je prionulo na posao.

PODRHTAVA STARA KARABURMA: Novo rukovodstvo ozbiljno prionulo na posao - rasni golgeter stigao na Omladinski stadion!

Foto: OFK Beograd

Na Staroj Karaburmi tokom zimske pauze dogodile su se tektonske promene. Klub je preuzeo novi rukovodeći kadar, a u ponedeljak 16. januara obelodanjeno je da će ekipu sa klupe u narednom periodu predvoditi iskusni strateg Simo Krunić.

 

Pedesetšestogodišnji trener se ovime vraća na Omladinski stadion nakon gotovo punih 14 godina, a da je novi strateg ozbiljno prionuo na posao, govori podatak da je već tokom današnjeg dana klub angažovao i jedno igračko pojačanje.

Dres "romantičara" zadužio je Nenad Kudrić koji na stadion pokraj Bogoslovij stiže iz redova Bečeja 1918. Dvadesettrogodišnji napadač je pored kluba iz grada sa obala Tise, nastupao i za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta.

Nakon potpisivanja ugovora sa novim klubom, Kudrić je za portal "Msport.rs" izjavio:

- Ambicije su svakako velike, kako kluba, tako i moje. Došao sam u veliki klub, duge i bogate istorije. Cilj je svakako plasman u Prvu ligu. Moje lične ambicije su da nastavim sa davanjem golova, kao i u jesenjem delu sezone.

Foto: Instagram.com/Nenad Kudrić

Nova lasta među "romantičarima"

 

Da podsetimo, OFK Beograd se trenutno takmiči u okviru Srpske lige Beograd, a nakon jesenjeg dela šampionata "Romantičari" zauzimaju petu poziciju na tabeli trećeg ranga takmičenja sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza i niko na Omladinskom stadionu ne gubi nadu da se već tokom nastavka šampionata klub može uključiti u borbu za sam vrh tabele.

Početak zimskih priprema zakazan je za sredu 18. januara, a prvi prolećni susret OFK Beograd će odigrati u Dobanovcima protiv ekipe Budućnosti. Meč je na programu 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading