RUKA, RUCI: Uslovi transfera su dogovoreni - sledi povratak na mesto uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Čajetini će se ponovo igrati samba.

RUKA, RUCI: Uslovi transfera su dogovoreni - sledi povratak na mesto uspeha!

Foto: Starsport

Iza njih je polusezona za zaborav., tokom koje su u okviru Prve lige Srbije zabeležili svega tri trijumfa i u nastavak takmičenja ulaze sa poslednje 16. pozicije.

 

Fudbaleri Zlatibora su za gotovo tri i po meseca takmičenja u okviru drugog stepena klupskog fudbalskog takmičenja uspeli da savladaju jedino šančevački Železničar (2:0), komšijsku GFK Slobodu iz Užica (4:1) i OFK Vršac (2:1) i potpuno je jasno da su sve misli rukovodstva čajetinskog kluba usmerena ka jačanju igračkog kadra i formiranju ekipe koja će u narednim mesecima uspeti da obezbedi opstanak.

Do sada su redove Zlatibora napustili Nikola Dišić najbolji strelac tokom prethodne jeseni, Mihailo Ilić, Danjel Petković i Đorđe Jakovljvić, kao i dosadašnji trener Predrag Ristanović kojeg je na klupi zamenio Zoran Njeguš.

Novi trener će pored postojećeg igračkog kadra, na proleće na raspolaganju imati i Stefana Derića koji stiže iz obrenovačkog Radničkog, Seida Mulamuratovića iz Sjenice, kao i Danila Milenkovca iz niškog Radničkog, a najveće pojačanje stiže iz ivanjičkog superligaša.

Dojučerašnji fudbaler Javora, Brazilac Eliomar Silva, nakon godinu i po dana provedenih u redovima Javora, vraća se u Čajetinu i biće jedna od uzdanica Zlatibora u borbi za opstanak.

Foto: Starsport

Ponovo će se u Čajetini igrati samba

 

Tridesetčetvorogodišnju krilni napadač leta 2007. godine prvi put je zaigrao u srpskom fudbalu. Tada je iz redova brazilskog Kardoso Moreire stigao u Ivanjicu, a pored već pominjanih Javora i Zlatibora, na tlu naše zemlje nosio je i dres Partizana, lučanske Mladosti i Inđije. Iza njeg je i bogata internacionalna karijera. Nastupao je za mađarski Kečkemet, grčke klubove Pierikos i Larisa, kao i za bosanskohercegovački Široki Brijeg.

Da podsetimo, u borbu za opstanak, fudbaleri Zlatibora kreću sa Uba gde će u prvom kolu nastavka šampionata, na stadionu "Dragan Džajić", gostovati ekipi Jedinstva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading