POLUSEZONA VELIKIH OČEKIVANJA: Mašinerija sa crnobarskog "Stamford Bridža" pali motore!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za novi početak.

POLUSEZONA VELIKIH OČEKIVANJA: Mašinerija sa crnobarskog "Stamford Bridža" pali motore!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Jesenji deo sezone u okviru Mačvanske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji i u predstojeće proleće ulaze sa najboljeg startnog mesta, u trci tikom koje se vodi bitka za plasman u četvrti rang srpskog klupskog fudbala.

 

Fudbaleri Hajduk Stanka iz Crne Bare jesenji deo sezone okončali su sa skorom od deset pobeda, tri remija i dva poraza i u nastavak šampionata ulaze sa 33 osvojna boda, što im daje startnu prednost od tri, odnosno četiri poena koliko u ovom momentu imaju više u odnosu na najbliže rivale Drinu iz Ljubovije, Podrinje iz Lozničkog Polja i Mladi borac iz Dublja.

Jasno je da svi u Crnoj Bari mogu i moraju biti zadovoljni navedenim ostvarenjem, ali je donekle utisak pokvaren na samom kraju prvog dela šampionata kada su fudbaleri Hajduk Stanka u poslednje dva prvenstvena duela doživeli neuspehe protib Mladog borca iz Dublja (0:1) i Karađorđa iz Mišara (1:2), čime su dozvolili najbližim pratiocima da im se rezultatski približe,

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Goreće "Stamford Bridž"

 

Konačno, nakon puna dva meseca pauze, poslednji prvenstveni susret odigran je 20. novembra prethodne godine, fudbaleri Hajduk Stanka uzlaze na teren. Start priprema za prolećnu polusezonu zakazan je za nedelju 22. januara u 13 časova kada će trener Dejan Jurišić izvršiti protzivku igrača i odraditi prvi trening u 2023. godini.

Ciljevi crnobarske ekipe su potzpuno jasni. Nakon dugog niza godina koliko se takmiče u okviru Mačvanske okružne lige, klub želi da se plasira u viši rang, Zonu Kolubarsko-mačvansku

Da li su Crnobarci spremni za navedeno ostvarenje pokazaće već u prvom kolu kada na popularni crnobarski "Stamford Bridž" stiže Drina iz Badovinaca. Ipak, do tog susreta je ostalo dosta vremena i neophpdno je prvo što bolje okončati pripreme koje samo što nisu započele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading