PARTIZANOV DŽELAT PONOVO KIKSIRAO: Lider savladao najveće fudbalsko iznenađenje prethodne jeseni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.01.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jasno da je pred njima veliki rad.

PARTIZANOV DŽELAT PONOVO KIKSIRAO: Lider savladao najveće fudbalsko iznenađenje prethodne jeseni!

Foto: FK IMT

Tokom prvog dela šampionata, eliminacijom beogradskog Partizana iz kup takmičenja, načinili su jedno od najvećih iznenađenja u okviru srpskog klupskog fudbala poslednjih godina.

 

Ekipa sremskomitrovačkog Radničkog upisala se crnim slovima u anale kluba iz Humske ulice, ali tokom aktuepnih zimskih priprema ne prikazuje rezultate koji se od njih očekuju. 

Prethodnog vikenda crveno-beli iz Sremske Mitrovice poraženi su na stadionu podno "tramvajskog mosta" od srpskoligaša Brodarca rezultatom 0:1, a neuspeh su doživeli i u duelu sa liderom Prve lige Srbije.

Na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, ekipa novobeorgadskog IMT-a sa vladala je Radnički rezultatom 2:0. Golove za popularne "traktoriste" postigli su Veljko Kijevčanin i Krstić.

Foto: FK IMT

"Traktoristi" nastavljaju tamo gde su stali prethodne jeseni

 

Interesantno je napomenuti da je i prvenstveni duel dve ekipe koji je odigran u okviru 9. kola, 18. septembra prethodne godine, okončan identičnim rezultatom, a golove su tada postigli Vladimir Radočaj i Uroš Stamenić.

Da podsetimo, ekipa IMT-a je prvi deo šampionata okončala na liderskoj poziciji prvoligaškog karavana, dok je sa druge strane sremskomitrovački klub na poziciji "broj četiri", poziciji koja vodi u baraž za popunu superligaškog karavana.

Nastavak šampionata u Prvoj ligi Srbije zakazan je za 25. februar. Lider sa Novog Beograda u prolećnoj premijeri gostuje na stadionu "Radomir Antić" u Užicu, dok ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice očekuje veliko iskušenje u Vršcu protiv istoimene ekipe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading