JANUARSKI ISPITNI ROK, USPEŠNO PREBROĐEN: Brodarcu i Studentskom gradu beogradska hladnoća nije smetala - dopadljiva predstava je viđena podno tramvajskog mosta! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava viđena je na igralištu podno tramvajskog posta...

JANUARSKI ISPITNI ROK, USPEŠNO PREBROĐEN: Brodarcu i Studentskom gradu beogradska hladnoća nije smetala - dopadljiva predstava je viđena podno tramvajskog mosta! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Brodarac

Dve ekipe koje se međusobno odlično poznaju odigrale su prijateljski susret. 

 

Novobeogradske ekipe Brodarac i Studentski grad, članovi Srpske lige Beograd odigrale su zanimljivu fudbalsku predstavu na Starom Sajmištu u okviru priprema za nastavak sezone.

I pored izuzetno hladnog vremena obe ekipe su pružile dopadljivu predstavu, a krajnjim rezultatom oba trenera mogu biti zadovoljna. Prvi period igre okončan je bez pogodaka, a malobrojna publika u nastavku susreta videla je dva gola, po oba u mrežama svake od ekipa.

Treba napomenuti da su dve ekipe na istom ovom mestu odigrale prvenstveni duel 21. septembra prethodne godine i tada je ekipa Bordarca odnela pobedu rezultatom 2:1.

 

Pre nešto manje od nedelju dana ekipa Brodarca je odigrala svoj prvi susret tokom zimskih priprema. Na svom igralištu podno tramvajskog mosta savladali su sremskomitrovačkog prvoligaša ekipu Radničkog rezultatom 1:0. Sa druge strane, današnji susret bio je prvi kontrolni meč beograskih studenata u 2023. godini.

Nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd, zakazan je za 4. mart kada će Brodarac dočekati na svom igralištu ekipu Prve Iskre iz Bariča, dok fudbalere Studentskog grada očekuje duel protiv Sinđelića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading