ROMANTIKA OSVAJA KRALJEVO: Još jedan fudbaler OFK Beograda stigao u Slogu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Beli" se ne predaju...

ROMANTIKA OSVAJA KRALJEVO: Još jedan fudbaler OFK Beograda stigao u Slogu!

Foto: FK Sloga Kraljevo

Iza fudbalera kraljevačke Sloge je prilično turbulentna polusezona u kojoj su zabeležili svega jedan trijumf i po sedam remija i poraza, što je bilo dovoljno samo za poslednju 16. poziciju u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

 

Činilo se da će teško kraljevački srpskoligaš sačuvati status člana trećeg ranga srpskog fudbala, ali su pojedini rezultati ostvareni tokom prethodne jeseni ipak pokazali da ekipa "poseduje štof" od kojeg se može "sašiti odelo" vredno ovog ranga takmičenja.

I dalje se u redovima Smedereva 1924 i Poleta iz Ljubića prisećaju duela protiv ekipe Sloge koji su okončani podelom bodova i koji možda u konačnom zbiru mogu, za navedene ekipe, biti presudni kada je u pitanju borba za viši rang takmičenja

Na stadionu u Kraljevu zimska pauza iskorišćena je za jačanje igračkog kadra i do sada su belu opremu već zadužili Marko Despotović, Nikola Jovanović, Aleksandar Đoković i trener Denis Jovan, a ovoga puta Kraljevčani su predstavili još jedno kapitalno pojačanje.

Nakon Nikole Jovanovića koji je ovog leta stigao sa stare Karaburme, u grad na rekama Ibar, Zapadna Morava i Ribnica, sa Omladinskog stadiona stiže i Miloš Popović.

Foto: FK Sloga Kraljevo

Novi "romantičar" u Kraljevu

 

U pitanju je mladi devetnaestogodišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog beka. Popović je ponikao u redovima OFK Beograda, a tokom prethodne jeseni u okviru Omladinske lige Srbije zabeležio je devet nastupa u plavo-belom dresu.

Nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Zapad zakazan je za 4. mart, a u prolećnoj premijri fudbaleri kraljevačke sloge gostuju OFK Mihajlovcu. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je najnepopularnijim rezultatom 0:0, ali će predstojeći susret imati velikog značaja za oba tima kada je borba za opstanak u pitanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading