GORNJA VAROŠ PODRHTAVA: Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije stigao u Zemun!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gornjovarošani nastavljaju sa jačanjem igračkog kadra pred nastavak sezone.

GORNJA VAROŠ PODRHTAVA: Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije stigao u Zemun!

Foto: FK Zemun

Pod rukovodećom palicom trenera Saše Štrpca, zemunski srpskoligaš uveliko se priprema za nastavak sezone u kojem je glavni cilj plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Najavili su iz redova plavo-zelenih da tokom aktuelnog prelaznog roka neće gomilati fudbalere u svom pogonu, već će samo dovesti igrače koji će odmah predstavljati istinska pojačanja. U tom cilju, opremu kluba iz Gornje Varoši zadužili su dvadesetčetvorogodišnji desnokrilni napadač Nikola Božić koji je u Zemun stigao iz redova Borca iz Šajkaša, kao i godinu dana mlađi Luka Svetličić, nekadašnje levo krilo novobeogradskih "majstora".

Ovoga puta, rukovodstvo Fudbalskog kluba Zemun zvanično je informisalo javnost da je opremu plavo-zelene boje zadužio i Dušan Vukčević. U pitanju je dvadesetšestogodišnji centarfor, rođeni Kraljevčanin koji u Gornju Varoš stiže iz redova Inđije Toyo Tires čiji je član bio prethodnih godinu i po dana.

Vukčević je prošao kompletnu školu beogradskog Partizana, a tokom seniorske konkurencije nastupao je za Teleoptik, beogradski Sinđelić i Trstenik PPT. U prvom delu ovosezonskog takmičenja zabeležio je dva nastupa u dresu inđijskog prvoligaša.

Foto: FK Zemun

Od njega će se očekivati golovi

 

Treba napomenuti da je nova akvizicija zemunskog kluba tokom dosadašnje karijere odigrala i ukupno sedam mečeva za mlađe nacionalne kategorije Srbije, a jednom se i upisao u strelce u dresu sa nacionalnim grbom.

Da podsetimo, več u prolećnoj premijeri očekuje se veliki derbi ovosezonske beogradske grupe Srpske lige. Na Gradskom stadionu u Zemunu, Gornjovarošani dočekuju ekipu Zvezdare i već nakon ovog susreta mnogo toga, kada je pitanje putnika u viši rang, može biti poznato.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading