SVE JE PODREĐENO OSTVARENJU ZACRTANOG CILJA: Operacija "povratak u Prvu ligu", uveliko traje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.01.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljeno, ispunjeno.

SVE JE PODREĐENO OSTVARENJU ZACRTANOG CILJA: Operacija "povratak u Prvu ligu", uveliko traje!

Foto: FK Zemun

Već više od nedelju dana proteklo je od kako je ekipa iz Gornje Varoši "upalila motore" i krenula u brušenje forme koja za konačni rezultat treba da ima plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Na početku priprema, trener zeleno-plavih Saša Štrbac istakao je da klub neće gomilati igrače i da će tokom zimslog prelaznog roka dovesti samo fudbalere koji će predstavljati istincko pojačanje. 

Pre samo nekoliko dana u redove Gornjovarošana stigao je Nikola Božić. Dvadesetčetvrorogodišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog krila, među zeleno-plave je stigao iz redova Borca iz Šajkaša, a sada su Zemunci angažovali i drugu zimsku akviziciju.

Novi član ekipe Zemuna postao je Luka Svetličić. U pitanju je dvadesettrogodišnji fudbaler koji igra na poziciji levog krila, a na zemunski Gradski stadion stiže iz redova novobeogradskog Radničkog. 

Pre dresa "majstora", Svetličić je nastupao za beogradski BASK, Rad, obrenovački Radnički, BSK Borču i OFK Beograd.

Foto: FK Zemun

"Majstor" stigao u Gornju Varoš - Luka Svetličić

 

Tokom prethodne jeseni u dresu novobeogradskog kluba Svetličić je zabeležio pet nastupa. Nije se upisao u listu strelaca, a jednom se našao u sudijskoj beležnici.

Ukupno je na terenu proveo 216 minuta.

Da podsetimo, več u prolećnoj premijeri očekuje se veliki derbi ovosezonske beogradske grupe Srpske lige. Na Gradskom stadionu u Zemunu, Gornjovarošani dočekuju ekipu Zvezdare i već nakon ovog susreta mnogo toga, kada je pitanje putnika u viši rang, može biti poznato.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading