JAČANJE EKIPE PRIMARNI JE CILJ: Južnoamerička atmosfera ponovo će biti deo gornjovaroškog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija "povratak u prvoligaški karavan" je započela.

JAČANJE EKIPE PRIMARNI JE CILJ: Južnoamerička atmosfera ponovo će biti deo gornjovaroškog kluba!

Foto: FK Zemun

Fudbaleri Zemuna predvođeni šefom stručnog štaba Sašom Štrpcem, započeli su pripreme za nastavak sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a svi u Gornjoj Varoši se nadaju da će klub već naredne jeseni ponovo započeti borbu za prvoligaške bodove.

 

I dok gornjovaroški fudbaleri iza sebe ostavljaju prve kilometre u Novoj 2023. godini, rukovodstvo kluba užurbano radi na jačanju igračkog kadra koji će omogućiti klubu da lakše ostvari zacrtane planove.

Novi ćlan Zemuna postao je Nikola Božić. Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler igra na poziciji desnog krila, ali može odgovoriti i pozicijama duž kompletne desne aut linije. U Zemun stiže iz ekipe Borca iz Šajkaša, a tokom karijere je nastupao za Slogu 33 iz rodnog Petrovca na Mlavi, OFK Šapine i Mladi radnik 1926 iz Požarevca.

Na početku priprema rukovodstvo kluba je obavestilo da se u predstojećem periodu mogu očekivati nova lica na treningu Zemuna i pretpostavka je da je Božić samo prvo pojačanje u nizu onih koji će ove zime zadužiti plavo-zelenu sportsku opremu,

Foto: FK Zemun

Iz Šajkaša u Zemun - Nikola Božić

 

Da podsetimo, več u prolećnoj premijeri očekuje se veliki derbi ovosezonskog takmičenja. Na Gradskom stadionu u Zemunu Gornjovarošani dočekuju ekipu Zvezdare i već nakon ovog susreta mnogo toga, kada je pitanje putnika u viši rang, može biti poznato.

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski susret dve ekipe ubedljivo pripao "Bulkama" koje su na stadionu u Ljubice Luković slavili rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading