DETONACIJA NA KARABURMI: Milan Lola Smiljanić potpisao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav potpis, strašan potpis...

DETONACIJA NA KARABURMI: Milan Lola Smiljanić potpisao!

Foto: OFK Beograd

Ono o čemu se pripovedalo prethodnih nedelju dana, konačno je dobilo i svoj epilog.

 

Milan Lola Smiljanić, novi je fudbaler OFK Beograda.

U tri navrata je nosio dres beogradskog Partizana (2005-2007; 2010-2013 i 2018-2022), nastupao je za španske klubove Espanjol i Sporting iz Hihona, turski Genčlerbirligi, izraelske timove Makabi Netanja i Hapoel Aškelon, australijski Pert Glori, a prethodnih šest meseci proveo je u Mornaru iz Bara, a u narednom periodu učestvovaće u povratku slavnog kluba na stare staze uspeha.

Kako su u samom OFK Beogradu istakli, Milan Smiljanić je jedan od najlepših pogodaka u svojoj karijeri, postigao upravo na Omladinskom stadionu i čini se da je sada došlo vreme za "vraćanje duga". Istovremeno, treba napomenuti da je njegov otac Branko Smiljanić u periodu od 1979. do 1981. godine bio član "romantičara".

Foto: OFK Beograd

Lola u plavo-belom

 

Dolaskom prekaljenog fudbalera, novopostavljeni trener Simo Krunić imaće na raspolaganju velikog aduta u ostvarenju zacrtanih klupskih ciljeva u okviru ovogodišnje Srpske lige Beograd.

Da podsetimo, plavo-beli nakon jesenjeg dela šampionata zauzimaju petu poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza. 

Prvi prolećni susret OFK Beograd će odigrati u Dobanovcima protiv ekipe Budućnosti. Meč je na programu 4. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading